Καλωσορίζουμε την FDE!

Μια εταιρία με αντικείμενο την ανάπτυξη και προώθηση του ποδοσφαίρου έκανε την εμφάνισή της το Σεπτέμβρη 2015 στην Αθήνα. Πρόκειται για την FDE, ή αναλυτικότερα Football Development Experts, που εδρεύει στο Μαρούσι στο εμπορικό κέντρο «Νάρκισσος», Αγίου Κωνσταντίνου 52-54 και Λ. Κηφισίας, 2ος όροφος.

Η FDE διαφοροποιείται από όλες τις άλλες επιχειρήσεις που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα με τον εξής τρόπο: Σκοπός της είναι η ανάπτυξη της προσωπικότητας του μικρού ποδοσφαιριστή, μέσα από το πάθος του για το ποδόσφαιρο. Γιατί μεγαλύτερη σημασία έχει για την FDE η ολοκληρωμένη προσωπικότητα μέσα από τις αθλητικές εμπειρίες και δοκιμασίες.

Ναι μεν στόχος της αποτελεί και η απόδειξη και προώθηση των ταλαντούχων παικτών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά εξίσου σημαντική θεωρεί και την εμπειρία, που επέρχεται μέσα από προπονήσεις από ξένους διεθνείς προπονητές σε δοκιμαστικά που διοργανώνει στην Ελλάδα, αλλά ακόμη καλύτερα μέσα από ταξίδια των επίλεκτων παικτών στο εξωτερικό, εκεί όπου έχουν την ευκαιρία να παίξουν φιλικούς αγώνες με μεγάλες ξένες ομάδες και να τους παρακολουθήσουν διεθνείς managers και scouters.

Κάποιοι από αυτούς τους ποδοσφαιριστές, όχι απαραίτητα οι πιο ταλαντούχοι, θα αναδειχτούν και πιθανόν να λάβουν ακόμη και επαγγελματική πρόταση από τις μεγάλες αυτές ομάδες. Γιατί η FDE πιστεύει ότι το ταλέντο δεν αρκεί, εάν δε συνοδεύεται από σκληρή δουλειά και δυνατό χαρακτήρα. Γι αυτό άλλωστε η εταιρία έχει τη δυνατότητα να παράσχει συμβουλές από ειδικούς σε κάθε παίκτη, καθώς συνεργάζεται με ψυχολόγο, γυμναστές, διατροφολόγο.

Τα πρώτα δοκιμαστικά που διοργανώνει η FDE λαμβάνουν χώρα στο γήπεδο της Ηλιούπολης στις 26,27 και 28 Δεκέμβρη 2015.

Οι νέοι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να αξιολογηθούν από Ισπανούς προπονητές, διπλωματούχους UEFA PRO, που εργάζονται για διάσημες ισπανικές ομάδες. Ονόματα και βιογραφικά θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Η FDE έχει συνάψει σύμβαση συνεργασίας με εταιρία managers της Μαδρίτης. Οι Ισπανοί προπονητές θα προπονήσουν τα παιδιά και θα επιλέξουν τα πιο έτοιμα να ταξιδέψουν εντός των επόμενων μηνών στη Μαδρίτη για το επόμενο στάδιο που προαναφέραμε.

Καλωσόρισες FDE λοιπόν! Με μεγάλες αξιώσεις που ευχόμαστε από καρδιάς να γίνουν πραγματικότητα!

Όποιος επιθυμεί να μάθει περισσότερα για τα δοκιμαστικά και για την εταιρία μπορεί να επισκεφτεί την ιστοσελίδα της fde.gr, όπου μπορεί και να δηλώσει συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ.

Γιάννης Βαλμάς, για το Football-Academies.gr

Σχόλια