Φιλική νίκη για τους Παίδες του Ολυμπιακού

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής στο Νέο Ηράκλειο οι Παίδες Κ15 του Ολυμπιακού επικράτησαν με 3-0 της ΑΕ Ηρακλείου.

Η ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη που έχει ξανά επίσημο αγώνα την 1η Απριλίου (Ατρόμητος-Ολυμπιακός) “ξεμούδιασε” στο φιλικό αποδίδοντας και ωραίο ποδόσφαιρο.

Τα γκολ πέτυχαν ο Παυλής (1-0 στο 25′), ο Κεραμίδας (2-0 στο 54′) και ο Σουρλής (3-0 στο 65′).

ο προπονητής της Α.Ε Ηρακλείου (U15) Σταύρος Μπαϊράμης δήλωσε:
“Είναι πολύ τιμητικό για εμάς ότι κάναμε το δεύτερο φιλικό με την ομάδα του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της χρονιάς και στόχος μας ήταν η αξιολόγηση των παιχτών μας στο υψηλότερο επίπεδο.Το πολύ ενθαρρυντικό στοιχείο είναι ότι από την δουλειά που γίνεται τα τελευταία 4 χρόνια βελτιώνουμε και δημιουργούμε τις συνθήκες, έτσι ώστε τα ταλέντα που υπάρχουν στην ομάδα να παρακολουθούνται συνεχώς και μετέπειτα να στελεχώνουν τις μεγάλες ομάδες.

Αγωνιστικά, στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε πολύ καλά στο τακτικό κομμάτι,δημιουργώντας τελικές φάσεις στην αντίπαλη εστία, στις οποίες ο αντίπαλος τερματοφύλακας είχε εξαιρετικές αντιδράσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν καταφέραμε να παραμείνουμε στο ίδιο επίπεδο και λόγω των πολλών αλλαγών, ο ρυθμός μας έπεσε. Παρόλ’αυτά, ειναι σημαντικό οτι παρουσιαστήκαμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της ηλικιακής μας κατηγορίας”.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Ηλιάδης (Καλαντζής), Πανιάς (Ασλανίδης), Τιμολέων (Θεοδωρόπουλος), Καρακώστας (Τσάβος), Νικόλης, Αντωνόπουλος (Γεωργακόπουλος), Παυλής (Γούλας), Παπαγεωργίου (Τζόρβας), Αρσενίδης (Κεραμίδας), Ντότης (Σουρλής), Τζανετής (Παπαδόπουλος).

Η σύνθεση της Α.Ε Ηρακλείου: ΛΕΙΒΑΔΑΣ  (ΣΤΑΘΩΡΗΣ), ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ (ΜΑΝΔΑΛΟΣ), ΝΙΚΟΓΛΟΥ, ΛΑΖΑΡΟΥ, ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΒΕΚΕΛΙΔΗΣ), ΧΑΛΙΛΙ (ΑΜΑΡΙΩΤΑΚΗΣ), ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ (ΑΛΙΆΪ), ΜΠΑΦΑΤΑΚΗΣ (ΚΟΤΣΗΣ), ΗΛΙΑΚΙΔΗΣ (ΚΛΗΜΑΝΤΙΡΗΣ), ΑΛΕΞΙΑΣ.

Σχόλια