Φεύγει (;) ο Σαμαράς από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού – Τα σενάρια αντικατάστασης – Βόκολος, Παυλόπουλος ή ξένος;

Το… άδειασμα του Γιάννη Αλαφούζου στον Γιάννη Σαμαρά στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε (κλικ εδώ), φαίνεται πως προαναγγέλλει εξελίξεις στην ακαδημία του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «GoalNews», ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του «τριφυλλιού» μοιάζει αδύνατο να παραμείνει στο πόστο του, μετά τα όσα ειπώθηκαν, ενώ σύμφωνα και με την «Πράσινη», ο Γιάννης Σαμαράς είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει από τη διεύθυνση της πράσινης ακαδημίας, κάτι που όπως λέει η εφημερίδα, δεν αποκλείεται να συμβεί μέσα στις επόμενες μέρες με πρωτοβουλία του Σαμαρά ή με διαζύγιο κοινή συναινέσει.

Σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Γιάννης Σαμαράς, η θέση θα καλυφθεί μέχρι το καλοκαίρι εκ των έσω και μετά θα προσληφθεί  ο αντικαταστάτης του.

Τα σενάρια αντικατάστασης…

Το πρώτο σενάριο που υπάρχει εδώ και λίγο καιρό, μιλά για τον Λεωνίδα Βόκολο ως τον πιο επικρατέστερο αντικαταστάτη του Σαμαρά, με τον πρώην τεχνικό διευθυντή των πρασίνων ωστόσο, να είναι αρχικά στις προτεραιότητές του να αναλάβει κάποια ομάδα ως προπονητής.

Το δεύτερο σενάριο, που έχει δει πριν λίγο καιρό τα φώτα της δημοσιότητας, λέει ότι ο Έβανς Παυλόπουλος, είναι αυτός ο επικρατέστερος, αν και ο διευθυντής της ακαδημίας του Πανιωνίου το είχε διαψεύσει αμέσως μετά τη δημοσιοποίησή του. Κάποιοι ωστόσο …βλέπουν Βόκολο και Παυλόπουλο μαζί, για αντικαταστάτες Σαμαρά.

Το τρίτο σενάριο είναι ευρωπαϊκό, αλλά πιο «ακριβό». Ακούγεται πως ο Ανδρέα Στραματσόνι έχει προτείνει στον Γιάννη Αλαφούζο όνομα από την Ευρώπη, που έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία στην οργάνωση Ακαδημιών και ο οποίος θα φέρει μαζί του και τους δικούς του ανθρώπους.

Βέβαια υπάρχει και το σενάριο ως το καλοκαίρι, Σαμαράς και Αλαφούζος να τα βρούνε και η Ακαδημία να συνεχίσει ως έχει, αλλά αυτό πλέον μετά της δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου, έχει πολύ λίγες πιθανότητες.

Τάκης Κεφάλας, για το Football-Academies.gr

Σχόλια