Μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός! – Δύο κορυφαίοι προπονητές της Primera στην Αθήνα για την FDE!

Από το Football-Academies.gr σας έχουμε παρουσιάσει την FDE, την εταιρία που θα φέρει Ισπανούς προπονητές της Primera, για τα δοκιμαστικά της, που θα λάβουν χώρα το Δεκέμβρη 2015 στην Αθήνα.

Η εταιρία μας ενημερώνει για τα βιογραφικά των Ισπανών προπονητών, που έρχονται τέλη Δεκέμβρη στην Αθήνα, για να διενεργήσουν τα δοκιμαστικά που διοργανώνονται για νεαρούς ποδοσφαιριστές 9-19 ετών.

Τα βιογραφικά των Ισπανών προπονητών:

Ο  Αλεχάνδρο Ροντρίγκεζ είναι ο χεντ – κόουτς της ομάδας Κ17 της Χετάφε, ενώ διδάσκει ποδόσφαιρο, στο σχολείο της Χετάφε στους Κ9. Είναι συνεργάτης του Αθλητικού Ινστιτούτου Μαδρίτης και έχει διδάξει ποδόσφαιρο στα καμπ της Μαγιόρκα, σε συνεργασία με την Τσέλσι. Έχει σπουδάσει αθλητικό μάνατζμεντ στο Πανεπιστήμιο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού  Κάρλος ΙΙΙ. Έχει μεγάλη εμπειρία ως προπονητής, τόσο σε μικρές ηλικίες, όσο και στις μεγάλες. Συνεργάζεται με την ισπανική εταιρία συμβούλων ποδοσφαίρου AFA στην επιλογή παικτών από όλο τον κόσμο. Είναι διπλωματούχος προπονητής UEFA Pro.

Ο Χόρχε Ρούμπιο είναι προπονητής της Ράγιο Βαγεκάνο με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Την προηγούμενη ποδοσφαιρική σεζόν πήρε το πρωτάθλημα με τους Κ13 της ισπανικής ομάδας, πράγμα το οποίο το κάνει για δεύτερη φορά. Έχει εργαστεί για τη Ράγιο τόσο στους Κ11 όσο και στους Κ8. Επίσης έχει εργαστεί ως δάσκαλος της μεθόδου Coerver. Έχει σπουδάσει καθηγητής φυσικής αγωγής στη Σχολή Ποδοσφαίρου της Μαδρίτης και είναι επίσης συνεργάτης της AFA. Είναι διπλωματούχος προπονητής UEFA Pro.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα ελληνόπουλα θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν αυθεντική προπόνηση, σύμφωνα με τις αρχές του ισπανικού ποδοσφαίρου, από τους ίδιους τους Ισπανούς προπονητές.

Η FDE φέρνει τους δύο αυτούς υψηλότατου επιπέδου προπονητές, για να διεξαγάγουν δοκιμαστικά νεαρών ποδοσφαιριστών (9-19 ετών) για λογαριασμό της, στις 26, 27 και 28 Δεκεμβρίου 2015, στο γήπεδο της Ηλιούπολης.

Οι αιτήσεις συμμετοχής είναι ήδη πολλές και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας γιατί οι θέσεις ανά ηλικία είναι περιορισμένες.

Πρόκειται για ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός που δίνει την ευκαιρία στους νέους ποδοσφαιριστές να δοκιμάσουν το ταλέντο τους και να αναζητήσουν μια μεγάλη ευκαιρία διάκρισης.

Αν επιθυμείτε να δηλώσετε κι εσείς συμμετοχή, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.fde.gr όπου υπάρχει φόρμα εγγραφής, ή τηλεφωνήστε στο 210 61 95 542 ή στο 693 22 72 418.

Γιάννης Βαλμάς, για το Football-Academies.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

* Ισπανοί προπονητές για πρώτη φορά στην Αθήνα – Χετάφε και Ράγιο Βαγιεκάνο επιλέγουν ελληνόπουλα!

* Καλωσορίζουμε την FDE!

Σχόλια