Ισπανοί προπονητές για πρώτη φορά στην Αθήνα – Χετάφε και Ράγιο Βαγιεκάνο επιλέγουν ελληνόπουλα!

Πριν λίγες ημέρες σας παρουσιάσαμε την FDE, την εταιρία που έκανε ντόρο με τη δήλωσή της ότι θα φέρει ισπανούς προπονητές της Primera για τα δοκιμαστικά της, που θα λάβουν χώρα το Δεκέμβρη 2015 στην Αθήνα.

Η FDE λοιπόν το είπε και το έκανε: Υπέγραψε συμβόλαιο με την ισπανική εταιρία AFA (Advanced Football Artistry), η οποία αναλαμβάνει life coaching και management των ποδοσφαιριστών που επιλέγονται από διεθνώς αναγνωρισμένους προπονητές-συνεργάτες της σε όλο τον κόσμο. Σε αυτό το πλαίσιο συνεργασίας, η AFA παρέχει στην FDE για τα δοκιμαστικά της 26ης, 27ης και 28ης Δεκεμβρίου 2015 τους εξής συνεργάτες της:

Jorge Rubio , προπονητή στη Rayo Vallecano, διπλωματούχο UEFA Pro,

Alejandro Rodriguez, προπονητή στη Getafe FC, διπλωματούχο UEFA Pro,

Jose Garcia Munoz,  γυμναστή, υπεύθυνο φυσικής κατάστασης, αναγνωρισμένο από την ισπανική ομοσπονδία.

Οι παραπάνω ισπανοί προπονητές έχουν αναλάβει να σχεδιάσουν τις προπονήσεις των δοκιμαστικών της FDE. Οι ίδιοι, με βοηθούς τους Έλληνες προπονητές, θα κάνουν τις προπονήσεις στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και θα επιλέξουν κάποιους από αυτούς για να ζήσουν το ισπανικό όνειρο.

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, που έρχονται ξένοι προπονητές τέτοιου επιπέδου για να διεξάγουν εξ ολοκλήρου τα δοκιμαστικά και όχι απλώς να τα επιβλέψουν!

H FDE μας υπενθυμίζει και πάλι, ότι στόχος της είναι να συνάψει συνεργασία και με άλλες χώρες και να διεξάγει δοκιμαστικά στην Ελλάδα και πάλι με ξένους προπονητές μεγάλων ομάδων.

Εμείς της ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Αξίζει να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της fde.gr, για περισσότερες πληροφορίες των δοκιμαστικών, και να δηλώσετε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ, καθώς και να δείτε τα βιογραφικά των Ισπανών προπονητών, πληροφορίες για την εταιρία, αλλά και του ιδρυτή της.

Γιάννης Βαλμάς, για το Football-Academies.gr

Σχόλια