Μη χάσετε τα δοκιμαστικά της FDE: Μεγάλοι Ισπανοί προπονητές, μαζί με την AFA, στην Αθήνα προς αναζήτηση ταλέντων!

Μεγάλοι Ισπανοί προπονητές, προπονούν, αξιολογούν και επιλέγουν ελληνόπουλα, 8-20 ετών, στην Αθήνα!

Η εταιρία FDE ανακοίνωσε το όνομα του δεύτερου Ισπανού προπονητή, που θα παραβρεθεί στην Αθήνα για τα δοκιμαστικά της, στις 2, 3 και 4 Μαΐου 2016.

Πρόκειται για το Ντιέγκο Γκαρσία Φερνάντεζ, ο οποίος είναι προπονητής της Ράγιο Βαγεκάνο, τεχνικός διευθυντής της σχολής ποδοσφαίρου της Ισπανίας, καθηγητής προπονητικής και εξειδικευμένος δάσκαλος της μεθόδου Coerver. Αλλον ένα προπονητή υψηλού επιπέδου, με πτυχίο παιδαγωγικών και φυσικής αγωγής και μεταπτυχιακό τίτλο (μάστερ) στο ποδόσφαιρο φέρνει η FDE στην Ελλάδα.

Η FDE υπόσχεται, αν μη τι άλλο, προπονήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον κατά το τριήμερο των δοκιμαστικών της.

Υπενθυμίζουμε ότι μαζί με το Ντιέγκο Γκαρσία Φερνάντεζ, θα προπονήσει τα παιδιά μας και ο Δαβίδ Αθνάρ, ο οποίος κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο με αντικείμενο την ανάπτυξη του ταλέντου των νέων ποδοσφαιριστών, ενώ είναι ο εθνικός προπονητής καλής φυσικής κατάστασης της ισπανικής ομοσπονδίας body building.

Επίσης είναι δάσκαλος της σχολής προπονητών και ομιλητής σε διαλέξεις για το ποδόσφαιρο.

Μαζί τους στα δοκιμαστικά θα παραστεί ο ίδιος ο CEO της Ισπανικής εταιρίας AFA (Advanced Football Artistry) και επικεφαλής σύμβουλος της AFA για τους ποδοσφαιριστές Χριστόφορος Αλεξάνδρου, αποδεικνύοντας τη σημασία που του προσδίδει η FDE στη συγκεκριμένη αξιολόγηση των νεαρών παικτών. Ο κ. Αλεξάνδρου κατέχει δίπλωμα προπονητικής UEFA A, είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και έχει μεταπτυχιακό τίτλο (ΜΒΑ) από τη σχολή της Ρεάλ Μαδρίτης. Πριν τη μετάβασή του στην Ισπανία, έχει εργαστεί στην Ελλάδα, στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η AFA συνεργάζεται με το διεθνές πρακτορείο μάνατζερς και σκάουτερς SPOCS. Πρόκειται για ένα πρακτορείο με σκοπό την προώθηση και εκπροσώπηση ποδοσφαιριστών, το οποίο επιλέγει παίκτες, είτε απευθείας, είτε με τη διοργάνωση διεθνών φιλικών παιχνιδιών και καλοκαιρινών καμπ με στόχο να αναδείξει τα ταλέντα διεθνώς.

Το πρακτορείο αυτό συνεργάζεται στενά με μεγάλες ομάδες παγκοσμίως, όπως η Μπαγερν Μονάχου, η Μπενφίκα, η Τσέλσι, η Αρσεναλ, η Ατλέτικο, η Ιντερ κλπ. Στην ιστοσελίδα τους μπορείτε να δείτε τη δραστηριότητά τους, καθώς επίσης και να διαβάσετε τη βασική τους αρχή:

«Εντοπίζουμε το ταλέντο των νέων παικτών πριν από τους άλλους. Αυτός είναι ο λόγος που γίναμε γνωστοί».

Τι άλλο να πούμε εμείς λοιπόν; Η απόφαση δική σας…

Κάντε τώρα ηλεκτρονικά (κλικ εδώ) την εγγραφή σας στα δοκιμαστικά της FDE για το Μάιο, ή επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 61 95 542

Σχόλια