Δοκιμαστικά FDE: Ολοκληρώθηκαν οι συμμετοχές για 2001 και 2002 – Κλείνουν και οι τελευταίες κενές θέσεις, στις υπόλοιπες ηλικίες!

Η εταιρία FDE ανακοίνωσε ότι πλέον έχουν ολοκληρωθεί οι συμμετοχές για τα ηλικιακά γκρουπ των γεννημένων το 2001 και 2002, για τα δοκιμαστικά, από τη Χετάφε και τη Ράγιο Βαγεκάνο, που θα διεξαχθούν στην Αθήνα στις 26, 27 και 28 Δεκεμβρίου 2015.

Η μοναδική  ποδοσφαιρική εμπειρία των δοκιμαστικών, από τις δύο Ισπανικές ομάδες στην Αθήνα πλησιάζει και απομένουν λίγες κενές θέσεις για συμμετοχή των νεαρών ποδοσφαιριστών  στις υπόλοιπες ηλικιακές κατηγορίες (γεννημένοι από το 1996 έως και το 2007), και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να σπεύσουν άμεσα, να κατοχυρώσουν τη θέση τους, καταβάλλοντας την προκαταβολή που απαιτείται γι αυτό.

Υπενθυμίζεται ότι όποιος νεαρός ποδοσφαιριστής επιλεγεί από τους Ισπανούς προπονητές, θα του γίνει επίσημη πρόταση την τελευταία ημέρα των δοκιμαστικών, για μετάβασή του στη Μαδρίτη, όπου θα γίνουν οι συζητήσεις απόκτησής του, με την Ισπανική ομάδα που θα τον επιλέξει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της FDE:

«Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε ότι έκλεισαν οι συμμετοχές για τις ηλικιακές κατηγορίες των παιδιών γεννημένων το 2001 και 2002, που θα απολαύσουν τη μοναδική  ποδοσφαιρική εμπειρία των δοκιμαστικών, από προπονητές δύο Ισπανικών ομάδων που έρχονται στην Αθήνα. Η FDE  σας ευχαριστεί γι αυτό.

Απομένουν κάποιες κενές θέσεις στις υπόλοιπες ηλικιακές κατηγορίες (γεννημένοι από το 1996 έως και το 2007) και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταβάλουν άμεσα την προκαταβολή για την εξασφάλιση της θέσης τους στο δοκιμαστικό.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των δοκιμαστικών αξιολόγησης, το οποίο θα εκπονηθεί από τους Ισπανούς προπονητές της Χετάφε και της Ράγιο Βαγιεκάνο.

Σας υπενθυμίζουμε ότι όποιος νεαρός ποδοσφαιριστής επιλεγεί από τους Ισπανούς προπονητές, θα του γίνει επίσημη πρόταση την τελευταία ημέρα των δοκιμαστικών, για μετάβασή του στη Μαδρίτη, όπου θα γίνουν οι συζητήσεις απόκτησής του, με την Ισπανική ομάδα που θα τον επιλέξει».

Πληροφορίες

Διεύθυνση: Αγίου Κωνσταντίνου 52-54 και Λ. Κηφισίας, Εμπορικό Κέντρο “Νάρκισσος”, Μαρούσι

Τηλέφωνα: 210 61 95 542 και 693 22 72 418

WebSite: fde.gr

Email: info@fde.gr

Σχόλια