Ισπανοί Προπονητές και Σκάουτερς στην Αθήνα: Τελευταίες μέρες εγγραφών για τα δοκιμαστικά της FDE

Λίγες μέρες απομένουν για τα μεγάλα δοκιμαστικά της FDE. Διεθνείς Ισπανοί προπονητές και σκάουτερς θα έρθουν στο γήπεδο της Ηλιούπολης στις 2, 3 και 4 Μαίου για να αξιολογήσουν τους Eλληνες ποδοσφαιριστές ηλικίας από 8 ως 19 ετών.

Η ομάδα της FDE ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις μέρες αυτές. Είναι τα δεύτερα δοκιμαστικά που διοργανώνει η FDE και υπενθυμίζουμε ότι τα πρώτα είχαν μεγάλη επιτυχία.

Ήδη απ’ αυτά επελέγησαν δύο Έλληνες παίκτες γεννηθέντες το 1999 και το 2000, για να δοκιμαστούν απευθείας σε ομάδες της Ισπανίας, ενώ κάποιοι άλλοι με υψηλές επιδόσεις θα ταξιδέψουν από 18 ως 24 Ιουνίου στη Μαδρίτη, προκειμένου να προπονηθούν από Ισπανούς προπονητές, με παρουσία σκάουτερς ισπανικών ομάδων, αλλά και να δώσουν υψηλού επιπέδου φιλικά παιχνίδια με γνωστές ομάδες της Μαδρίτης.

«Περιμένουμε αντίστοιχες επιτυχίες και από τα δοκιμαστικά του Μαίου» μας δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της FDE κ. Στέλιος Αγγελόπουλος και συνέχισε: «Το επίπεδο των Ελλήνων παικτών είναι αρκετά υψηλό. Αυτό που μας λείπει είναι οι ευκαιρίες εξέλιξης του ταλέντου μας. Στην Ισπανία αυτές οι ευκαιρίες είναι πολλές και ποικίλες και θα είναι μεγάλη επιτυχία να επιλεγούν οι Έλληνες παίκτες από τους Ισπανούς προπονητές και σκάουτερς».

Μη χάνετε χρόνο: Κάντε τώρα εγγραφή στα δοκιμαστικά της fde ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα της www.fde.gr, ή τηλεφωνικά στο 210 61 65 542 ή στο 693 22 72 418

Σχόλια