Έζησαν το όνειρο τους τα παιδιά των Σχολών του Ολυμπιακού!

Το δικό τους όνειρο έζησαν τα παιδιά των Σχολών του Ολυμπιακού στη φιέστα στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Οι μικροί ποδοσφαιριστές συμμετείχαν ενεργά στους πανηγυρισμούς για το 42ο Πρωτάθλημα και έγραψαν … ιστορία!

Περισσότερα από 100 παιδιά από τις Σχολές του Ολυμπιακού στο Ρέντη και στο Καραϊσκάκη εισήλθαν μαζί με τον Λεόνε στο γήπεδο για να αποθεωθούν από τον κόσμο.

Τα παιδιά κύκλωσαν τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη την ώρα της βράβευσης του από την Unicef στέλνοντας όλοι μαζί το δικό τους μήνυμα!

Στις Σχολές του Ολυμπιακού σ’ όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τις ΗΠΑ καθημερινά χιλιάδες παιδιά μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από τους καλύτερους!

Εκτός από τα παιδιά των κεντρικών Σχολών στο “Γ. Καραϊσκάκης” και στις εξέδρες του βρέθηκαν οι υπόλοιπες 10 Σχολές της Αττικής, η Σχολή Θεσσαλονίκης, η Σχολή Χαλκίδας, η Σχολή Πύργου και φυσικά η Σχολή από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Εντυπωσιασμένοι από την φιέστα οι Καλιφορνέζοι!

Την ευκαιρία να δουν την ομάδα του Ολυμπιακού, την αγαπημένη τους ομάδα, να κατακτά το 42ο Πρωτάθλημα είχαν οι υπεύθυνοι της Σχολής του Ολυμπιακού από την Καλιφόρνια!

Ο Κώστας Φρουσιάκης μαζί με τα αδέλφια του και τους προπονητές της Σχολής “τρελάθηκαν” με την ατμόσφαιρα στο “Γ. Καραϊσκάκης” και δεν σταμάτησαν λεπτό να απαθανατίζουν με τα κινητά τους τηλέφωνα τις μαγικές στιγμές. Οι Καλιφορνέζοι “χόρτασαν” γκολ και θέαμα και συγκινήθηκαν τόσο από το αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη όσο και από την εικόνα των  ποδοσφαιριστών τους που συνόδεψαν την Καλλονή στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Επίσης εντυπωσιάστηκαν όταν και από τα μεγάφωνα του γηπέδου ακούστηκε πως μαζί με όλες τις άλλες Σχολές στη φιέστα είναι και η Σχολή από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ.  Τα μέλη της αποστολής θα παραμείνουν και αυτή την εβδομάδα στην Ελλάδα και οι ποδοσφαιριστές τους θα συνεχίσουν τις προπονήσεις με την Ακαδημία.

Σχόλια