ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ SCOUTING ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (28-29-30 Οκτ 2016)

Με ανακοίνωσή της η εταιρία Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.), έκανε γνωστό, ότι, θα διεξαχθεί στην Αθήνα «Γερμανικό Scouting», ώστε να γίνει προεπιλογή παικτών για το εξωτερικό για λογαριασμό μεγάλων ομάδων.

Το  Try Out θα λάβει χώρα στις Αθλητικές εγκαταστάσεις στο Ρέντη (Καναπιτσέρη 13, έναντι Allou Fun Park) από την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νεαροί ποδοσφαιριστές, από 11 έως 17 ετών.

Σύμφωνα με την εταιρία, πέραν των Γερμανών προπονητών που έχουν προσκληθεί, θα δώσουν το παρόν Scouters και προπονητές και από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες και άλλων χωρών.

Οι ως τώρα διοργανώσεις της ESFA χαρακτηρίζονται από άριστη οργάνωση που αποπνέει πλήρη επαγγελματισμό στο συγκεκριμένο αντικείμενο των δοκιμών και της παρακολούθησης νεαρών ποδοσφαιριστών.

Δεκάδες παιδιά έως σήμερα έχουν κάνει μέσω της  ESFA το όνειρό τους πραγματικότητα. Ανάδειξη ταλέντων, δοκιμές σε ομάδες της Ευρώπης (στο ηλικιακό τους γκρουπ), συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά try out, υπογραφή συμβολαίων νεαρών ποδοσφαιριστών με ευρωπαϊκά κλαμπ, είναι μερικές από τις δράσεις της Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Euro Sports Football Activities:

Ποιοι είμαστε

Η E.S.F.A. (Euro Sports Football Activities) είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον αθλητικό τομέα. Έχει σχέσεις με Επαγγελματικές Ομάδες και με σημαντικούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου  στην Ευρώπη και παγκοσμίως.

Τα ιδρυτικά μέλη της εταιρείας έχουν διοργανώσει και εκτελέσει επιτυχημένα αθλητικά events για πολλά χρόνια.

Η E.S.F.A. συνεργάζεται με όλες τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Βρίσκεται σε συνεργασία με managers πολλών Ελλήνων και ξένων διεθνών ποδοσφαιριστών. Επίσης, συνεργάζεται με νέους παίκτες σε ακαδημίες νέων και επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες.

Έχει σημαντική εμπειρία στην διοργάνωση και εκτέλεση επιτυχημένων αθλητικών event στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με την συμμετοχή πολλών και γνωστών ποδοσφαιρικών ομάδων.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

  • Άμιλλα – Παίκτες
  • Εκπαίδευση – Προπονητές
  • Κουλτούρα – Γονείς, Φίλαθλοι

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ

– Δημιουργία υψηλού επιπέδου παικτών έτσι ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου

– Ενοποιημένη αγωνιστική φιλοσοφία

– Δημιουργία παικτών με γρήγορη και «έξυπνη» σκέψη και παικτών με ηγετικές ικανότητες

–  Εκπαίδευση παικτών για να ανταποκρίνονται σε καταστάσεις πίεσης

– Εστίαση στη βελτίωση του κάθε παίκτη ξεχωριστά

– Εστίαση στην ευγενή άμιλλα

– Εστίαση στον εκπαιδευτικό ρόλο των προπονητών

– Δημιουργία «δεμένου» οικογενειακού περιβάλλοντος

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

– Δέσμευση στις αξίες και τη φιλοσοφία της προπόνησης

– Καθιέρωση εσωτερικών κανόνων για παίκτες-προπονητές-γονείς

– Συνεχής εκπαίδευση προπονητών και στελεχών

– Εφαρμογή του εκπαιδευτικού προγράμματος προσαρμοσμένο ανάλογα με την ηλικία

– Συμμετοχή σε τουρνουά και υψηλού επιπέδου αγώνων

– Συνεχής αξιολόγηση των παικτών

– Στήριξη βοηθητικών επιστημών (εργοφυσιολογία – εργομετρία, ψυχολογία, διατροφή κτλ) και ηλεκτρονικό πρόγραμμα αξιολόγησης

Από την αρχή διατηρούμε τις υψηλότερες προδιαγραφές

Η E. S. F. A. (Euro Sports Football Activities) δουλεύει στην Ελληνική αγορά, αλλά επιθυμεί να προσφέρει ευκαιρία για διεθνή καριέρα για παίκτες που συμμετέχουν στις scouting υπηρεσίες του E. S. F. A. (Euro Sports Football Activities).

Για αυτό το λόγο, συνεργαζόμαστε με επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες και scouting πρακτορεία από όλη την Ευρώπη (Αγγλία, Ουαλία, Σκωτία, Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Ολλανδία, Γερμανία, Κύπρο κτλ).

Scouter’s και προπονητές από τις παραπάνω χώρες θα είναι παρόντες σε αυτό το Ευρωπαϊκό δοκιμαστικό.

Η ανεξάρτητη υπηρεσία scouting μας είναι η μεγαλύτερη και χρησιμοποιείται εκτενώς από επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες, καλύπτοντας αγώνες σε όλα τα επίπεδα.

Προσφέρουμε συνεπείς, αναλυτικές και επαγγελματικές αναφορές για παιχνίδια/παίκτες της επιλογής σας, προτείνοντας μικρής και μεγάλης διάρκειας πακέτα υπηρεσιών, αναλόγως τις ανάγκες της κάθε ομάδας.

Η E.S. F. A. (Euro sports Football Activities) προσφέρει «Residential Soccer Trial Courses» σε ομάδες και άτομα από όλο τον κόσμο.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για προπόνηση και εκμάθηση διαφορετικών στυλ παιχνιδιού με μερικούς από τους καλύτερους προπονητές  και ανθρώπους του ποδοσφαίρου, της Bundesliga, οι οποίοι είναι:

Sebastian Paul Jakob Schächter

Alexander Konrad Kotz

David Müller

Ηλικιακά Groups

Αυτό το try out είναι για παίκτες από 11 έως 17 χρονών.

  • 1999 – 2000 – 2001
  • 2002 – 2003
  • 2004 – 2005

Η προπόνησή μας είναι διαμορφωμένη για τις ανάγκες παικτών ενδιάμεσου και υψηλού επιπέδου (συμπεριλαμβανομένου και των τερματοφυλάκων). Η προπόνηση είναι σωματικά απαιτητική και συνιστάται οι παίκτες να είναι σε καλή φυσική κατάσταση.

Η προπόνηση είναι ειδικά σχεδιασμένη έτσι ώστε να βελτιώσει την γενική τεχνική ικανότητα και γνώση των παικτών που θα λάβουν μέρος. Ο σκοπός μας είναι για κάθε παίκτη να πετύχει το βέλτιστο επίπεδο απόδοσης και να επωφεληθεί από τις προπονήσεις με τους καλύτερους επαγγελματίες προπονητές.

ΚΟΣΤΟΣ συμμετοχής στο Try Out 28-29-30/8/2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η συμμετοχή στο International Try Out για κάθε αθλητή που θα πάρει μέρος είναι 150 € και θα περιλαμβάνει:

1. Προπόνηση από Γερμανούς Προπονητές μεγάλων ομάδων και Ελλήνων diploma UEFA, Pro, A&B

2. Scouting από ομάδες (Αγγλία, Σκωτία, Ιταλία, Ελλάδα, Πολωνία, Ολλανδία, Γερμανία, Κύπρος).

ΔΙΑΜΟΝΗ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ / ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Για τους συμμετέχοντες που επιθυμούν διατροφή-διαμονή-μεταφορές στο TRYOUT έχει προβλεφθεί από την εταιρία: ξενοδοχείο με πλήρη διατροφή και με μεταφορά στο προπονητικό κέντρο.

Αναλυτικά:

Για 3 διανυκτερεύσεις (2κλινα για προπονητές-συνοδούς και 3κλινα 4κλινα η 5κλινα για τους αθλητές) με πλήρη διατροφή, μεταφορές από το ξενοδοχείο στο γήπεδο και επιστροφή. Το κόστος είναι ανά άτομο: 125 € (Γλυφάδα)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο:

Mob: +30 694 2532 275 & +30 893 2439 680

Facebook: Euro Sports Football Activities

E-mail: ajvd66@gmail.com

 

Δείτε επίσης

Δοκιμαστικά ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, από την E.S.F.A., στο ευρωπαϊκό SCOUTING στην Αθήνα [PHOTOS+VIDEOS]

E.S.F.A: 41 νεαροί ποδοσφαιριστές επιλέχθηκαν για το εξωτερικό το καλοκαίρι!

Η E.S.F.A. επιλέγει νεαρούς ποδοσφαιριστές για εξωτερικό, από το CAMP των «ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ»

Ακαδημία «ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ»: Υπέγραψε στην Πάντοβα, ο 14χρονος Ρόδης – Αλλοι 9 παίκτες στο εξωτερικό το καλοκαίρι!

ΑΚΑΔΗΜΙΑ «ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ»: Στη Μάιντς ο Παπαθανασίου – Στην Πάντοβα ο Ρόδης – Άλλοι 6 παίκτες, στις τελικές επιλογές Αγγλικών ομάδων

Σχόλια