Έρχεται το 2ο «Summer Goalkeeper Camp» – Πυρετώδεις οι προετοιμασίες [VIDEO]

Η Aκαδημία 4 Goalkeepers και η ΠΑΕ Πλατανιάς δουλεύουν πυρετωδώς για τη διοργάνωση του 2ου Camp για τερματοφύλακες, το οποίο θα διεξαχθεί στα Χανιά, από 17 έως 25 Ιουνίου και θα φιλοξενήσει τερματοφύλακες απ’ όλη την Ελλάδα.

Ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί το φετινό Camp, είναι το προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Πλατανιάς και το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πέραν του πρακτικού και θεωρητικό κομμάτι, με ομιλητές από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Το Football-Academies.gr μίλησε με τον προπονητή τερματοφυλάκων της ΠΑΕ Πλατανιάς, Γιώργο Μπερνεάνου (φωτο πάνω), για τη διοργάνωση του καλοκαιρινού Camp τερματοφυλάκων και ο οποίος μας είπε:

«Είναι σημαντικό για τους νεαρούς αθλητές να γνωρίσουν τους παράγοντες, καθώς και να πάρουν καθοδήγηση για όλα τα θέματα του επαγγελματισμού, από τα πρώτα βήματα της καριέρας τους», μας δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Για εμάς είναι απαραίτητο να υποστηρίζουμε τη δημιουργία ολοκληρωμένων αθλητών προσφέροντας, πέραν από την προπόνηση, όλα τα εφόδια για μια σωστή εξέλιξη. Σύντομα θα ξεκινήσουν οι δηλώσεις συμμετοχής και θα είναι ανοιχτές για τερματοφύλακες από όλη την Ελλάδα» κατέληξε ο έμπειρος προπονητής τερματοφυλάκων.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το «Summer Goalkeeper Camp» θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. Ως τότε οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή, μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες με τον κ. Μπερνεάνου στο τηλέφωνο 6993 429 962 και στο email berne29b@gmail.com

Δείτε ενδεικτικό βίντεο

Σχόλια