Επέστρεψαν οι ομάδες Κ16 και Κ18 του Ολυμπιακού από το τουρνουά στο Κατάρ – MVP o Κωστανάσιος [PHOTOS]

Έπεσε η αυλαία στο Aspire Tri Series Tournament! – Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής ο Θάνος Κωστανάσιος.

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης το “Aspire Tri Series Tournament” το οποίο διοργάνωσε η Aspire Academy στη Ντόχα του Κατάρ με την συμμετοχή της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και των LA Galaxy

Οι δυο ομάδες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Κ16 και Κ18, κατέλαβαν αμφότερες την 2η θέση, ενώ ο ποδοσφαιριστής της Κ18 Θάνος Κωστανάσιος, ψηφίστηκε MVP στην κατηγορία του.

Η Κ18 στον τελευταίο της αγώνα κόντρα στην Aspire Academy ηττήθηκε με 2-1 με το γκολ του Ολυμπιακού να σημειώνει ο Θάνος Κωστανάσιος, ενώ η Κ16 παίζοντας επίσης με την Aspire κέρδισε με 4-2 στα πέναλτι (0-0 κ.α). Τα γκολ του Ολυμπιακού πέτυχαν οι: Μούγιος, Γλυνός, Τσέργας, Τασιάς. 

Η αποστολή του Ολυμπιακού τιμήθηκε από τους διοργανωτές για την παρουσία της στο τουρνουά ενώ βραβείο πήρε και ο Θάνος Κωστανάσιος.

Στα παιδιά εκ μέρους της Aspire Academy μίλησε o σπουδαίος Σέρβος προπονητής Μπόρα Μιλουτίνοβιτς τονίζοντας τους πως πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά για να πετύχουν τα όνειρα τους.

Η Ακαδημία της ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχαρίστησε την Aspire Academy για την πρόσκληση της, αλλά και για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή της. Ο Ολυμπιακός συμμετέχει κάθε χρόνο στο τουρνουά της Aspire στη Ντόχα, αλλά και στο Παγκόσμιο Συνέδριο της το οποίο “φιλοξενείται” σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε το απόγευμα της Πέμπτης στην Ελλάδα.

Οι ποδοσφαιριστές της Κ16 του Ολυμπιακού που συμμετείχαν στο τουρνουά ήταν οι: Σφύρλας, Καλλιμούκος, Γλυνός, Τσέργας, Τασιάς, Μποσκουϊδης, Μούγιος, Κοτσιανούλης, Τσακίρης, Γεωργαντής, Χρυσικός, Φέκκας, Πολύδωρος, Ράμμα, Κωνσταντινίδης, Μικρός.

Οι ποδοσφαιριστές της Κ18 του Ολυμπιακού που συμμετείχαν στο τουρνουά ήταν οι: Μαλάι, Αμπάρα, Αγιώτης, Τσιμπούκας, Γιανναράκης, Αγγελόπουλος, Αντωνόπουλος, Μαρκουλάκης, Χατζηχρήστου, Πέιος, Καράδαης, Χατζηιωαννίδης, Κωστανάσιος, Μπέκος, Παπαγεωργίου, Οικονομίκος.

Σχόλια