Εκδηλώσεις αγάπης, στην ανάρτηση της φωτογραφίας του Θόδωρα Ελευθεριάδη, με το τριφύλλι στο στήθος [PHOTO]

Ο Θόδωρας Ελευθεριάδης έχει πλέον αναλάβει ενεργά τα καθήκοντά του στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού και πλάι στον Τάκη Φύσσα, σχεδιάζουν από κοινού τη νέα μέρα των υποδομών του τριφυλλιού.

Ο κ. Ελευθεριάδης ως τεχνικός υπεύθυνος και συντονιστής του αναπτυξιακού προγράμματος της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, έχει ήδη προβεί στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας της πράσινης Ακαδημίας, σχεδιασμός που θα αρχίσει να υλοποιείται από το καλοκαίρι, αν και κάποια βήματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Στην ανάρτηση της φωτογραφίας του με την μπλούζα του Παναθηναϊκού στο facebook, ο Θόδωρας Ελευθεριάδης έλαβε μηνύματα αγάπης και ευχετήρια καλής επιτυχίας του στο νέο του έργο, που ανέλαβε στο τριφύλλι.

Διαβάστε μερικά από αυτά:

  • Ήσουν ο λόγος που ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο!! Είσαι ο δάσκαλος μου!! Καλή επιτυχία αν και είναι δεδομένη!!
  • Έτσι φίλε μου. Γιατί οι αξίες ΔΕΝ χάνονται ποτέ!!!
  • Καλώς όρισες!
  • Σίγουρα έχεις πιο δύσκολο έργο από πριν, αλλά σίγουρα θα πετύχεις
  • Καλή επιτυχία φίλε να είσαι γερός να κάνεις πάντα το καλύτερο για αυτό που αγαπάς.
  • Πολλά συγχαρητήρια και πιστεύω ότι είσαι η καλύτερη επιλογή, για έναν μεγάλο σύλλογο.
  • Καλή αρχή, όλα καλά να πάνε, πάντα επιτυχίες
  • ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ! ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΑΨΟΓΑ! Εγώ στο εύχομαι ολόψυχα.
  • Πολλά συγχαρητήρια και πιστεύω ότι είσαι η καλύτερη επιλογή για έναν μεγάλο σύλλογο.
  • Θόδωρε δεν έχω λόγια… μας κάνεις ακόμα πιο περήφανους όλους εμάς που περάσαμε απτά χέρια σου… μαζεύοντάς μας από τις αλάνες κάποτε σαν παιδιά…για να μην αναφερθώ στην στάση σου προσωπικά σε μένα και στην οικογένειά μου, κάτι που δεν ξέχασα ποτέ… Ήσουν είσαι και θα είσαι ένα απτά λίγα παραδείγματα ανθρώπων και επαγγελματιών ταυτόχρονα.. Είμαι πολύ περήφανος που συνεχίζεις και κάνεις αυτό που πάντα ήταν η αγάπη σου και σίγουρα οι όποιες επιτυχίες σου δεν είναι τυχαίες αντιθέτως είναι και μια απάντηση σε αρκετούς ζηλόφθονες και κακεντρεχείς που όταν χθες σε ρίχνανε πισώπλατες μαχαιριές σήμερα δεν έχουν παρά να σου πούνε συγχαρητήρια γιατί τους αφοπλίζεις με την πορεία και την σταθερά ανοδική σου πορεία πάρα τις όποιες αντιξοότητες που τις ξέρεις μόνο εσύ!!! Τεό να ξέρεις ότι πάντα σε σκεφτόμαστε εμείς τα παλιά σου μαθητούδια με τις καλύτερες αναμνήσεις!!!και πάντα ήμαστε περήφανοι για σένα!!!συγχαρητήρια και πάλι!!!!και αφού πήγες και στην ομάδα μου σου εύχομαι επιτυχίες διπλά!!!

Δείτε την ανάρτηση:

Σχόλια