Έδωσε 45 εκ. ευρώ η Ρεάλ και απέκτησε τον γεννημένο το 2000, Βινίσιους Τζούνιορ

Η Ρεάλ έκανε επίσημη τη συμφωνία για τη μεταγραφή του Βινίσιους, για τον οποίο επιβεβαίωσε ότι θα παραμείνει στην Φλαμένγκο μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Την πλήρη συμφωνία με την Φλαμένγκο για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Βινίσιους Τζούνιορ από το καλοκαίρι του 2018 ανακοίνωσε η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 17χρονος θα παραμείνει στο σύλλογο της χώρας του μέχρι το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο, δεν αποκλείεται να ενταχθεί νωρίτερα στο δυναμικό των «μερένγκες».

Τις προηγούμενες μέρες, η Φλαμένγκο έδωσε νέο συμβόλαιο στο ταλέντο της, μέχρι το 2022 και η ρήτρα του ανέβηκε από τα 30 στα 45 εκατ. ευρώ.

Αυτό, όπως αποδείχθηκε δεν ήταν άσχετο με την Ρεάλ Μαδρίτης, για την οποία είχε μιλήσει ο πρόεδρος του κλαμπ της Βραζιλίας, Κλέμπερ Λέιτε.

«Σας ενημερώνω ότι ο Βινίσιους δεν βρίσκεται κοντά στην Ρεάλ, αλλά είναι ήδη παίκτης της. Θα πληρώσουν τα 45 εκατ. σε δόσεις. Για την ακρίβεια θα τις έχουν πληρώσει όλες μέχρι τη μέρα που θα μετακομίσει στην Ισπανία. Αυτό θα συμβεί μάλλον το καλοκαίρι του 2019».

Ο Βινίσιους Τζούνιορ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου. Γεννήθηκε στις 12 Ιουλίου 2000 στο Σάο Γκοντσάλο, έχει ύψος 1.77 μ. και είναι επιθετικός. Σε ηλικία 5 ετών εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Φλαμένγκο όπου βρίσκεται έως σήμερα, έχοντας κάνει 2 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. Είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες της Βραζιλίας U15 και U17, έχοντας πετύχει συνολικά 25 γκολ.

 

Σχόλια