E.S.F.A: Πραγματοποιεί χωρίς υποσχέσεις (One of the biggest) – 34 νεαροί ποδοσφαιριστές σε Ευρωπαϊκές ομάδες

Επιλέχθηκαν οι επόμενοι νεαροί ποδοσφαιριστές και αναχωρούν για το εξωτερικό!

Με τεράστια επιτυχία εξελίχθηκε η διαδικασία της αξιολόγησης των νεαρών Ελλήνων ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν στο «ID camp – 1.FSV Mainz 05 & Schächter Management Try out»!

Η E.S.F.A έχοντας δείξει τη δυναμική της όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με τους νεαρούς  ποδοσφαιριστές σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και τα συνεχόμενα  επιτεύγματα της, έχει αναδειχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα, στα Βαλκάνια, στην Κύπρο και στην Ευρώπη.

Αρωγός και στρατηγικός εταίρος της, σε αυτήν την προσπάθεια, τόσο στη γερμανική αγορά όσο και στο παγκόσμιο στερέωμα είναι η επίσημη συνεργασία της E.S.F.A με το δίκτυο της Schächter Management (GEO Sebastian Schächter), τα αποτελέσματα της οποίας έχουν γίνει αισθητά στον Ελλαδικό κόσμο του ποδοσφαίρου.

Στη Γερμανία για διεκδίκηση μόνιμης ένταξής τους, σε Γερμανική ομάδα

Πλέον ένα Group από ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2003, 2004 και 2005, έχει επιλεγεί προκειμένου να μεταβεί στη Γερμανία από τις 4/3/2018 έως τις 9/3/2018 προκειμένου να  διεκδικήσουν την μόνιμη ένταξή τους, έως και ένα συμβόλαιο σε κάποια ομάδα της Bundesliga. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί θα αντιμετωπίσουν σε φιλικά επίσημα scouting παιχνίδια, τις ομάδες SV Sandhausen, FK 03 Pirmasens, Karlsruher SC, Wormatia Worms.

Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών αυτών είναι:
Iasonas Ximeris
Kostas Krokidis
Alexandros Saleptsis
Aristidis Stavropoulos
Thomas Tzalilis
Dimitris Kakousios
Odisseas Klimis
Dimitris Halkiadakis
Ndoj Danjel
Pantelis Merkouris
George Dedes
Elias Georgandas
Chris Kousidis

Αξιολόγηση από μεγάλες Γερμανικές ομάδες (1998 – 2000)

Επιπλέον επτά ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 1998 μέχρι και το 2000 θα μεταβούν στη Γερμανία, το διάστημα από 07/5 έως 13/05/2018 όπου θα έχουν την ευκαιρία να αξιολογηθούν από μεγάλες γερμανικές ομάδες.

Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών αυτών είναι:
Anastasis Manasidis
Kostas Dolaptsis
Dimitris Kosmides
Asterios Dellios
Nikos Mitaras
Kostas Karakostas
Xristos Karakostas

Αξιολόγηση από μεγάλες Γερμανικές ομάδες (2001 – 2002)

Πέντε ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2001 μέχρι και το 2002 θα μεταβούν στη Γερμανία, όπου το διάστημα από 14/05 έως 20/05/2018 θα έχουν την ευκαιρία να αξιολογηθούν από μεγάλες γερμανικές ομάδες.

Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών αυτών είναι:
Fotis Potsis
Stefanos Ziovas
Nikolaos Mpakirtzis
Malo Kevani
Dimitris Manasidis

Συμμετοχή 9 νεαρών ποδοσφαιριστών (U10-U12) σε επίσημα δοκιμαστικά στη Γερμανία

Οι πρώτοι νεαροί ποδοσφαιριστές που επιλέχτηκαν  από τα δοκιμαστικά της E.S.F.A, 1.FSV Mainz 05 & Schächter Management, πλέον ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για να μεταβούν στην Φρανκφούρτη και στη συνέχεια να εγκατασταθούν για έξι ημέρες στο Hauenstein, προκειμένου να δοκιμαστούν και να δώσουν επίσημα φιλικά παιχνίδια με τις παρακάτω ομάδες μέσα στα Αθλητικά τους κέντρα:
FC Homburg
FSV MAINZ 05
Stuttgarter kickers
GREUTHER Fürth

Πέραν των παραπάνω ομάδων οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα αξιολογηθούν από Γερμανικές ομάδες του δικτύου της Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.) & Schächter Management.

Τα ονόματα των επιλεγμένων ποδοσφαιριστών των ηλικιακών κατηγοριών U10 – U12 είναι:
Maximos Lompas
George Christodoulou
Stilianos Andreou
Nikos Adamidis
Kostas Koutsonas
Chris Mpavelis
Elias Drikakis
Themistoklis Vasilas
Kostas Alamisis

Οι παραπάνω νεαροί Έλληνες  ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν από τους σκάουτερς στα δοκιμαστικά της Θεσσαλονίκης που διεξήχθησαν 05/01 έως 07/01 του 2018  από την E.S.F.A σε συνεργασία με την Schächter Management  και την 1.FSV Mainz 05 θα αντιμετωπίσουν και την ομάδα U10 της Stuttgarter Kickers.

Η Stuttgarter Kickers είναι μια από τις πιο φημισμένες ακαδημίες στη Γερμανία. Η συγκεκριμένη ομάδα είναι η πιο δυνατή ομάδα αυτή τη στιγμή στο γερμανικό πρωτάθλημα στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία. Τα «τυχερά» επιλεγμένα ελληνόπουλα θα έχουν την ευκαιρία πέραν των αγώνων που θα δώσουν, να ξεναγηθούν στο γήπεδο της πρώτης ομάδας της Stuttgarter Kickers και σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου. Επίσης, θα ξεναγηθούν σε όλα τα αθλητικά κέντρα των ομάδων των FC Homburg, FSV MAINZ 05, GREUTHER Fürth.

Ο τεχνικός διευθυντής της Stuttgarter Kickers, Mike Raidt (μεγάλος φιλέλληνας), περιμένει με αγωνία την ελληνική ομάδα.

Ο Mike Raidt δήλωσε στο Football Academies: «Είναι μεγάλη μας τιμή που θα παίξουμε με τους Έλληνες και ευχαριστούμε τον Αργύρη Κρεμίτσα της E.S.F.A, επίσημο συνεργάτη της  1.FSV Mainz 05 και της  Schächter Management  στην Ελλάδα και περιμένουμε αγωνιωδώς για το παιχνίδι αυτό. Σε αυτό το ηλικιακό γκρουπ η εμπειρία των διεθνών φιλικών αγώνων είναι πολύ σημαντική και για τις δυο πλευρές στην εξέλιξη τους. Μετά από το παιχνίδι οι δυο ομάδες θα γευματίσουν σε ελληνικό εστιατόριο».

Ο αγώνας συγκαταλέγεται στην εβδομάδα σκάουτινγκ και αξιολόγησης η οποία έχει οργανωθεί από τη Euro Sport Football Activities την 1.FSV Mainz 05 και την Schächter Sports. Η Schächter Sports είναι ο επίσημος συνεργάτης της E.S.F.A και μαζί δημιουργούν μοναδικές και πραγματικές ευκαιρίες.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.schaechter-sports.com

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Schächter Management και της Stuttgarter Kickers

“The selection from the Camp in Thessaloniki will on wednesday play versus the U10 from the German traditional club Stuttgarter Kickers. The club has one of the most repuated Youth academies in Germany and play with their U17 in the Youth Bundesliga. Also their U19 will promoted to the U19 Bundesliga next year. In their youth Academy playing for example the German world cup winner Juergen Klinsmann and Guido Buchwald. The current U10 is one of the strongest Teams ins Germany in that age Group. The Greek selection will also get a stadium Tour and will visit the whole Youth Academy. Their coordinator Mike Raidt really loking forward to the friendly Game. “It is a honour to play versus the Greek selection and their coordinator Argiris Kremitsas from E.S.F.A.. We`re really looking forward to that Game. In that age Group the experience of international Friendlies is important for both and helps our players as well as the Greek players in their Development. After the Game we invite the whole Team and their staff in a Greek Restaurant”. The Game is part of the Scouting-and Evaluation week in Germany organizing by Euro Sport Football Activities and Schächter Sports. Schächter Sports is the official cooperation Partner of E.S.F.A. and together they create unique and real opportunities for Greek player. More informations on www.schaechter-sports.com

Πληροφορίες για την Euro Sports Football Activities

Facebook: Euro Sports Football Activities

E-mail: ajvd66@gmail.com

Mob: +30 694 2532 275  &  +30 693 2439 680

Σχόλια