Δυσαρέσκεια Κούγια για την Κ20 της Λάρισας και παραίτηση του προπονητή – Η δήλωση παραίτησης του Μίλτου Ζιάκα!

Μόνο γιορτινό δεν είναι το κλίμα … εντός της Λάρισας! Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τα «έχωνε» στην Κ20, για την μέχρι τώρα πορεία της, και λίγο αργότερα παραιτήθηκε ο προπονητής της! 

Ενδοοικογεναική κόντρα ξέσπασε στη Λάρισα παραμονή των Χριστουγέννων! Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για την πορεία της Κ20 ως τώρα (τελευταία στην αντίστοιχη Σούπερ Λίγκα), ξεκαθαρίζοντας πως μετά τις γιορτές θα… επιληφθεί του θέματος.

Λίγο αργότερα, όμως, ήρθε η αντίδραση από την άλλη πλευρά! Ο προπονητής της Κ20 των «βυσσινί», Μίλτος Ζιάκας, υπέβαλε την παραίτησή του, κάνοντας λόγο για διαφορετικά «πιστεύω» εντός ομάδας και πετώντας «καρφιά» για τον Ηλία Φυντάνη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ δηλώνει ότι αντιμετωπίζει με τη δέουσα σοβαρότητα το θέμα της διαχείρισης των ομάδων υποδομής Κ20 και Κ17.

Η εξαιρετική δουλειά του Ζήση Ζιάγκα στην ομάδα της Κ17 και η συνεπής πορεία της, έρχεται σε αντίθεση με την εικόνα της Κ20, όπου δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάτι ιδιαίτερο.

Το τελευταίο που μας ενδιαφέρει αυτές τις μέρες, χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε κανέναν, είναι να δημιουργούνται θέματα τα οποία προκαλούν δηλώσεις και αντιδράσεις.

Είναι ημέρες γιορτινές και ημέρες αγάπης και αμέσως μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων θα διαχειριστούμε κι αυτό το θέμα με τη δέουσα σοβαρότητα».

Η δήλωση παραίτησης του Μίλτου Ζιάκα

«ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ Κ20. ΦΘΑΝΕΙ.

-Συμπεριφορές και πιστεύω, με αναγκάζουν να αποχωρήσω από την ΑΕΛ κυρίως από σεβασμό απέναντι στους νεαρούς αθλητές και τις οικογένειες τους.

-Θέλω όμως να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΑΕΛ και τον κ. Κούγια για την προτίμηση τους για δεύτερη φορά στο πρόσωπο μου, το να ηγηθώ την διαχείριση της ομάδας νέων Κ20 που αφορά την εκπαίδευση και ανάδειξη ποδοσφαιριστών.

-Όμως συγκεκριμένοι και ανώτεροι λόγοι δεν επιτρέπουν ουσιαστικά σχεδόν στην έναρξη του, την συνέχιση του ιδιαίτερου αυτού έργου από μέρος μου, όπως το απαιτεί ο κόσμος της, το μεγαλείο και η ιστορία της ΑΕΛ . Όσο για τον απογοητευμένο κ. Φυντάνη ας διαβάσει τις δηλώσεις του Κ.Βούζα μετά το μάτς με τον Ολυμπιακό για την Κ20 της ΑΕΛ, γιατί μάλλον άλλο ήταν το πρόβλημα του και δεν παρακολούθησε φαίνεται το παιχνίδι . Λυπάμαι που τον απογοητεύω αλλά εξυπηρετήσεις όπως αντιλήφθηκε εγώ δεν κάνω γιατί με αυτό τον τρόπο λειτούργησα στην μέχρι τώρα πορεία μου και βλέπω παίκτες μου στην πρώτη ομάδα της ΑΕΛ.

Οι συμπεριφορές δείχνουν αυτοί που πραγματικά είμαστε και όχι τα δήθεν ψεύτικα πιστεύω μας, αδιαφορώντας ουσιαστικά για την πρόοδο την εξέλιξη και την μεγαλοσύνη της μιας και μοναδικής ΑΕΛ αλλά και σεβόμενοι τον κόπο και την προσπάθεια νέων ανθρώπων και των οικογενειών τους όπως το επιζητά η ίδια η κοινωνία με την οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη ιστορικά η ΑΕΛ , γιατί λίγη αξιοπρέπεια από συγκεκριμένους δεν βλάπτει.

Υ.Γ θέλω να επισημάνω ότι ουδεμία εμπλοκή έχω με την σχολή ποδοσφαίρου της ΑΕΛ.

Σας ευχαριστώ.
Ζιάκας Μίλτος
Προπονητής Ποδοσφαίρου».

Σχόλια