Δυνατό ξεκίνημα στο Mundialito η Κ13 του Ολυμπιακού [PHOTOS]

Τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια για την Κ13 του Ολυμπιακού στην Καταλονία.

Εντυπωσιακό είναι το ξεκινήμα της Κ13 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στο “24ο Mundialito” που “φιλοξενεί” έως τις 15 Απριλίου η πόλη Ταραγόνα της Καταλονίας. 

Η ομάδα Κ13 του Ολυμπιακού επικράτησε στους τρεις αγώνες που έδωσε την Κυριακή και την Μεγάλη Δευτέρα και είναι φαβορί για την κατάληψη της 1ης θέσης στον όμιλο της.

Στον πρώτο της αγώνα την Κυριακή κέρδισε με 7-0 CE FB Salou Costa Daurada από την Καταλονία με τα γκολ να σημειώνουν οι: Ποιμενίδης (4), Σταυρόπουλος (1), Γιαννόπουλος (1), Μπόλης (1). 

Την Μεγάλη Δευτέρα ο Ολυμπιακός επικράτησε το πρωί με 1-0 της Vida Ativa από την Βραζιλία και το απόγευμα με 2-0 της USA Int. East από τις ΗΠΑ. Το γκολ στον πρώτο αγώνα σημείωσε ο Αλέξης και στον δεύτερο και τα δυο ο Ποιμενίδης.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στα παιχνίδια είναι οι: Κιοσσές Αθανάσιος, Αλέξης Γιώργος, Αναστόπουλος Χαράλαμπος, Αρβανιτάκης Αριστείδης, Μπόλης Νικόλαος, Ρέτσος Δημήτριος, Γιαλεδάκης Μιχαήλ, Γιαννόπουλος Νικόλαος, Γκίνι Κριστιάν, Λίτσο Σέρχιο, Γλογοβίτης Ιωάννης, Μάνδρος Κωνσταντίνος, Παπαντωνόπουλος Ηλίας, Ποιμενίδης Γιώργος, Σκαρτσιάρης Νικόλαος, Σταυρόπουλος Χρήστος.

Ο Ολυμπιακός είναι στην 1η θέση του ομίλου και την Μεγάλη Τρίτη δίνει δυο παιχνίδια, το πρωί κόντρα στην Gimnàstic de Manresa CF (Καταλονία) και το απόγευμα απέναντι στην Malaga CF.

Σχόλια