Δοκιμάζεται στη Σλοβακική Σέρεντ, ο Πάρης Μπάμπης

Μία γεμάτη χρονιά με τον Απόλλωνα Λάρισας έκανε ο 21χρονος Πάρης Μπάμπης. Αυτό που ήθελε πηγαίνοντας στους Θεσσαλούς, να πάρει σερί ματς και να βρει αγωνιστικό ρυθμό, το πέτυχε.

Το κοντέρ έγραψε 21 ματς στην κανονική διάρκεια της Super League 2 και ένα γκολ (με τον Καραϊσκάκη Άρτας), ενώ έπαιξε και σε δύο ματς στα πλέι άουτ. Πλέον ο Πάρης Μπάμπης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο Απόλλων Λάρισας ολοκληρώνει τη σεζόν του παίζοντας με τα Τρίκαλα, αλλά ο 21χρονος χαφ έχει ήδη αποχωρήσει. Και αυτό για να τον τσεκάρει η Σέρεντ, ομάδα της Σλοβακίας.

Λόγω της πανδημίας οι μετακινήσεις είναι δύσκολες και γι’ αυτό οι scouts των ομάδων πολλές φορές δεν έχουν τη δυνατότητα να τσεκάρουν από κοντά έναν μεταγραφικό στόχο. Έτσι ζητούν σε ορισμένους να περάσουν από δοκιμαστικό. Αυτή τη διαδικασία ακολουθεί τώρα ο Μπάμπης.

Τη σεζόν που μας πέρασε η Σέρεντ σώθηκε χωρίς να αγχωθεί ιδιαίτερα. Ο στόχος της για την επόμενη χρονιά είναι να πάει καλύτερα. Πρόκειται για μία ομάδα που θέλει να δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά ώστε στη συνέχεια να τα πουλάει, ενώ ταυτόχρονα φτιάχνει νέο γήπεδο. Ιδανικά θα ήθελε να γίνονται 1-2 πωλήσεις τη σεζόν. Εάν όλα πάνε καλά, ο Μπάμπης θα γίνει κάτοικος Σλοβακίας.

Πηγή sportime.gr

Σχόλια