Δοκιμάστηκε στη Γερμανία ο 17χρονος Διονύσης Κατσιάκης

Την ευκαιρία του σε ομάδα του εξωτερικού είχε ο ταλαντούχος 17χρονος Διονύσιος Κατσιάκης.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, την περασμένη εβδομάδα δοκιμάστηκε στη Γερμανική Fc Ingolstadt 04 που φέτος αγωνίζεται στην Zweite Bundedliga.

Μετά από συνεργασία της εταιρείας Sports Exelixis με τον επίσημο Ατζέντη της Γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Αχιλλέα Χατζηνικολάου, ο νεαρός αξιολογήθηκε στην U23 της Γερμανικής ομάδος, σε επτά προπονήσεις αλλά και σε έναν φιλικό αγώνα.

Η φετινή πορεία του Κατσιάκη υπήρξε αρκετά επιτυχημένη, αφού έχει πετύχει 7 γκολ με τη φανέλα του Κεραυνού Κολχικού (Α1 ΕΠΣΜ).

Ο Διονύσης Κατσιάκης κατά τη διάρκεια της προπόνησης

Ο ποδοσφαιριστής συνοδευόταν από τον Αχιλλέα Χατζηνικολάου, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με Γερμανικούς συλλόγους και από τον πατέρα του, Χρήστο Κατσιάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Sports Exelixis:

“Μετά από συνεργασία της Sports Exelixis με τον ατζέντη, Αχιλλέα Χατζηνικολάου, ο 17χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής Διονύσης Κατσιάκης, αξιολογήθηκε στην U23 της Γερμανικής ομάδας Fc Ingolstadt 04, σε επτά προπονήσεις και σε έναν φιλικό αγώνα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Κεραυνού Κολχικού (Α1 ΕΠΣΜ), άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις, παίζοντας μάλιστα με παίκτες μεγαλύτερούς του κατά τρία και τέσσερα χρόνια. Η οριστική απάντηση της Fc Ingolstadt 04 θα δοθεί έως τα τέλη Μαρτίου”.

Ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδος, Angelo Vier
Ο Διονύσης Κατσιάκης με τον Αχιλλέα Χατζηνικολάου

Σχόλια