Δοκιμαστικά στον ΟΦΗ, ο Γιάννης Νικοπολίδης

Ο 20χρονος τερματοφύλακας Γιάννης Νικοπολίδης, γιος του παλαίμαχου τερματοφύλακα Αντώνη Νικοπολίδη, περνάει από σήμερα δοκιμαστικά στον ΟΦΗ.

Ο νεαρός τερματοφύλακας, ο οποίος είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Κ17 και Κ19, ξεκίνησε σε ηλικία 14 ετών από την ακαδημία του Ολυμπιακού, με συμμετοχές στις Κ15 και Κ17.

Το 2018 μετακόμισε στην Αμερική για σπουδές και εκεί αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα Περιφέρειας NCAA των ΗΠΑ, με τους Georgetown Hoyas.

Πλέον, επέστρεψε από την Αμερική και βρίσκεται στην Κρήτη, για το επόμενο 10ήμερο, για να αξιολογηθεί, παίρνοντας μέρος στις προπονήσεις του ΟΦΗ, προκειμένου να περάσει από το “μικροσκόπιο” τόσο του προπονητή τερματοφυλάκων του ΟΦΗ, Βαγγέλη Λάππα, όσο και του Γιώργου Σίμου και Γιώργου και Γιάννη Σαμαρά.

Εάν ικανοποιήσει με την απόδοση του, τους Κρητικούς, τότε θα συμπληρώσει την τετράδα τερματοφυλάκων της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Η σχετική ενημέρωση του ΟΦΗ αναφέρει: 

“Τις επόμενες μέρες θα προπονείται με την ομάδα μας, δοκιμαστικά, ο 20χρονος τερματοφύλακας, Γιάννης Νικοπολίδης. Διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Κ17 και Κ19, προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού με συμμετοχές στο Κ15 και Κ17, ενώ από το 2018 παίζει στο πρωτάθλημα NCAA και πρωτάθλημα Περιφέρειας, με τους Georgetown Hoyas.”

Σχόλια