ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης: «Στόχος η εκμάθηση σωστού ποδοσφαίρου» – Φιλικό με την Κ20 του Ολυμπιακού οι άντρες

O Γιάννης Νάσης

Για την λειτουργία των υποδομών αλλά και τους στόχους της νέας χρονιάς, μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας της ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης Γιάννης Νάσης. Φιλικό στις 19 Αυγούστου με αντίπαλο την ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού η αντρική ομάδα.

Ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας της ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης Γιάννης Νάσης μίλησε για την λειτουργία των υποδομών, αλλά και τους στόχους της νέας χρονιάς.

Σχετικά με την ημερομηνία της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου, ανέφερε: «Η πρώτη επαφή θα γίνει στις 2 Σεπτεμβρίου, ενώ οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν κανονικά στις 4 Σεπτέμβρη».

Όπως είναι γνωστό, η ακαδημία της ΔΙΑΝΑ, φέτος θα δεχτεί κάποια καινούργια παιδιά από την ακαδημία ΔΙΑΠΛΑΣΗ. «Η προσθήκη των παιδιών της ακαδημίας ΔΙΑΠΛΑΣΗ, θα αυξήσει σημαντικά τον αριθμό των παιδιών της ακαδημίας της ΔΙΑΝΑ. Ταυτόχρονα, θα αυξηθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, ώστε ο σύλλογος να μπει στα νεα προπονητικά προγράμματα της ΔΙΑΝΑ», υποστήριξε ο έμπειρος τεχνικός.

Τα γήπεδα τα οποία θα έχει στη διάθεση της η ακαδημία της ΔΙΑΝΑ, σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας θα είναι το μεγάλο γήπεδο της ΔΙΑΝΑ, το γήπεδο 5χ5 και το Χαλικάκι.
Ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας της ΔΙΑΝΑ, μίλησε επίσης για την πολιτική της ΔΙΑΝΑ αναφορικά με τους προπονητές. «Η πολιτική που θα ακολουθήσει φέτος η ακαδημία της ΔΙΑΝΑ θα είναι η ίδια, με μια ενιαία γραμμή για όλα τα τμήματα. Το προπονητικό πλάνο θα αλλάξει εν μέρει με την αποχώρηση μερικών προπονητών και την προσθήκη νέων».

Αναφορικά με τη συνεργασία που είχε η ακαδημία της ΔΙΑΝΑ τα τελευταία δυο χρόνια με τις ακαδημίες της Liverpool, αλλά και για τις μελλοντικές συνεργασίες με ακαδημίες του αγγλικού αλλά και του γερμανικού ποδοσφαίρου, ο κ. Νάσης δήλωσε:

«Η φιλοσοφία της ΔΙΑΝΑ τα τελευταία δυο χρόνια, ήταν να μάθει το σωστό ποδόσφαιρο στα παιδιά, τη σωστή ποδοσφαιρκή μεθοδολογία, τη σωστή αγωνιστική συμπεριφορά και το ήθος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Τη νέα χρονιά, ανεξάρτητα με το ποια ομάδα θα συνεργαστούμε τόσο στο αγγλικό, όσο και στο γερμανικό πρωτάθλημα, θα συνεχίσουμε τις επιμορφώσεις των προπονητών καθώς και όσα περιγράψαμε παραπάνω που είχαμε τα τελευταία δυο χρόνια».

Τέλος, ο κ. Γιάννης Νάσης, δήλωσε: «Πιστεύουμε πως είμαστε το πιο οργανωμένο σωματείο στην Ηλιούπολη σε επίπεδο ακαδημιών, με κορυφαίο προπονητικό δυναμικό και προπονητική μεθοδολογία, προσφέροντας στα παιδιά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το κίνητρο που δίνουμε σε κάθε παιδί μακροπρόθεσμα, είναι να παίξει στην ανδρική ομάδα της ΔΙΑΝΑ και γιατί όχι και σε σωματεία μεγαλύτερων κατηγοριών».

O Γιάννης Ταπραντζής

Φιλικό με την ομάδα Νέων Κ20 του Ολυμπιακού, η αντρική ομάδα της ΔΙΑΝΑ

Στις 3 Αυγούστου ξεκινάει η προετοιμασία του ανδρικού τμήματος της ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης, για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο νέος προπονητής της ομάδας, ο πολύπειρος τεχνικός και παλαίμαχος άσσος του Αθηναϊκού Γιάννης Ταπραντζής, προχώρησε στον προγραμματισμό 8 φιλικών αγώνων, για να μπορέσει το συγκρότημα της Ηλιούπολης να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της ‘Α κατηγορίας της ΄Ενωσης Ποδοφαιρικών Σωματείων Αθηνών.

Έτσι λοιπόν η ΔΙΑΝΑ θα δώσει 8 φιλικά παιχνίδια αρχής γενομένης από τις 19 Αυγούστου με αντίπαλο την ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού και με τελευταίο παιχνίδι, στις 14 Σεπτεμβρίου με τον Άγιο Θωμά.
Ο Γιάννης Ταπραντζής θα χρησιμοποιήσει στο χρονικό διάστημα και στα παιχνίδια αυτά, όλο το δυναμικό το οποίο έχει αυτή τη στιγμή στη διάθεση του.

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων της ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης είναι:
19 / 8 ΔΙΑΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ20
23 / 8 ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ – ΔΙΑΝΑ
29 / 8 ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΔΙΑΝΑ
30 / 8 ΔΙΑΝΑ – ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
5 / 9 ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΔΙΑΝΑ
6 / 9 ΔΙΑΝΑ – ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ
13 / 9 ΔΙΑΝΑ – ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
14 / 9 ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ – ΔΙΑΝΑ

Σχόλια