Δανεικοί σε Ελλάδα και Σλοβακία οι «μικροί» του ΠΑΟΚ!

Στον ΠΑΟΚ, αναμένεται να υπάρξουν αρκετές αποχωρήσεις νεαρών παικτών, που θα δοθούν δανεικοί, για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και ήδη έχουν παρθεί οι αποφάσεις από τους ιθύνοντες του Δικεφάλου για αρκετούς απ’ αυτούς.

Στο ρόστερ υπάρχουν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές, που έχουν υπογράψει επαγγελματικά συμβόλαια, όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρουν φέτος… θέση στην ομάδα. Έτσι, ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, έχει επιλεγεί η λύση του δανεισμού τους.

Όπως και πέρσι (τελευταίο 6μηνο) με τους Σαββίδη και Δεληγιαννίδη, έτσι και φέτος κάποιοι παίκτες, με τη μεσολάβηση του Λούμπος Μίχελ, θα παραχωρηθούν σε ομάδα της Σλοβακίας. Πιο συγκεκριμένα οι Κριστιάν Κούστα, Κρίστι Κιόσε και Τιμόθεος Τσελεπίδης, οριστικοποιήθηκε ότι θα δοθούν δανεικοί από τον «δικέφαλο του Βορρά» στην ομάδα από την Σλοβακία, Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως είναι ορατό το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός στη Σλοβάκικη ομάδα και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, που είχε παίξει ως δανεικός στην συγκεκριμένη ομάδα και την περασμένη σεζόν.

Παράλληλα, Πατράλης, Ραγκέλοφ και Μπατάεφ αναμένεται να παραχωρηθούν με μορφή δανεισμού στον Αιγινιακό, με τον οποίο έχει ήδη συμφωνήσει ο Τοπαλίδης.

Σχόλια