Πρεμιέρα για το CAMP του AJAX στην Αθήνα

Πρεμιέρα αύριο Κυριακή (1/7) στις εγκαταστάσεις του “Star Football Club” στη Βούλα, του φετινού Ajax Hellas Camp, για νεαρούς ποδοσφαιριστές 7-16 ετών, που θέλουν να αποδείξουν πως αξίζουν μία θέση στη ποδοσφαιρική ακαδημία του Αίαντα.

Το Camp που έχει διάρκεια 10 ημερών (1-10 Ιουλίου) χωρίζεται σε δυο περιόδους. Η πρώτη περίοδος ξεκινά αύριο και ολοκληρώνεται στις 5/7 και έχουν κλείσει οι δηλώσεις συμμετοχής.

Η δεύτερη περίοδος ξεκινά στις 6/7 και ολοκληρώνεται στις 10/7. Στην περίοδο αυτή υπάρχουν ακόμη κάποιες θέσεις και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει από Δευτέρα να σπεύσουν να δηλώσουν συμμετοχή. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 125 ευρώ.

Τη διοργάνωση, αναμένεται να τιμήσουν με την παρουσία τους αρκετοί προπονητές μεταξύ των οποίων και οι Άρνολντ Μιούρεν, Ντένις ντε Χάαν, Τζοόστ φαν Νταμ και Γκέριτ Πανχούις.

Τρείς ποδοσφαιριστές που θα επιλέξουν οι Ολλανδοί προπονητές θα ταξιδέψουν με όλα τα έξοδα πληρωμένα, για 5 ημέρες στο Άμστερνταμ, θα δοκιμαστούν εκεί στα αγωνιστικά τμήματα του FC Ajax και θα ζήσουν το όνειρό τους!

Για περισσότερες πληροφορίες για το καμπ του Άγιαξ πατήστε ΕΔΩ

Σχόλια