Ξέσπασε ο Ζήκος: «Η ΑΕΚ δεν είναι ούτε ο Ζήκος, ούτε ο Μπάγεβιτς»

Σε έντονους τόνους ο Άκης Ζήκος αναφέρθηκε για την αποχώρηση του από το τιμόνι των Ακαδημιών της ΑΕΚ. «Δεν υπάρχει τίποτα το σοκαριστικό. Υπήρχε μια διχογνωμία. Μη ταύτιση απόψεων. Δεν υπήρχε η χημεία που θέλαμε και αποφάσισα να φύγω. Δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτό. Εγώ θέλω να σταθώ σε άλλο ζήτημα. Αυτό που θέλω να πω είναι ‘’ε, και τι έγινε δηλαδή’’.

Η ΑΕΚ δεν είναι ούτε ο Ζήκος, ούτε ο Μπάγεβιτς. Υπάρχουν πάντα διαφωνίες σε μια ομάδα. Πρέπει να σταματήσει αυτό. Το πώς δίνονται και προβάλλονται τα πράγματα έξω. Το σημαντικό είναι ότι η ΑΕΚ πέρασε δύσκολα χρόνια, αλλά πλέον είναι στη Σούπερ Λίγκα. Και έχουμε μπροστά μας ένα πρωτάθλημα. Σταματήστε. Κάνουμε κακό στην ΑΕΚ με αυτό.

Πρέπει να το σταματήσουμε. Η ΑΕΚ ξεκινά από το μηδέν και πλέον προσφέρει όλα τα στοιχεία που θέλει να έχει ένας άνθρωπος στη δουλειά του και στη ζωή του», τόνισε, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, επισημαίνοντας ότι οι σχέσεις του με την Ένωση είναι και θα παραμείνουν εξαιρετικές.

«Και με την ΑΕΚ και τον κ.Μπάγεβιτς έχουμε ιδιαίτερες σχέσεις. Και επειδή δεν μπορούμε να συνεργαστούμε σε ένα κομμάτι μαζί, είναι κάτι άλλο. Πρέπει να μένουνε στην ΑΕΚ τα οικογενειακά ζητήματα.

Η αλήθεια είναι μια. Δεν μου αρέσουν οι μικροπολιτικές και οι μικροπρέπειες. Και τι έγινε; Και πάλι φίλος είμαι με τον Μπάγεβιτς. Η ΑΕΚ είναι το θέμα. Υπάρχει κάτι σίγουρο και στιβαρό αυτή την στιγμή από πίσω. Υπάρχει ένας καλός προπονητής.

Τώρα… καθόμαστε και βρίζουμε τον Μπάγεβι5ς επειδή τσακώθηκε με τον Ζήκο. Στην ΑΕΚ κάνουμε κακό. Την ΑΕΚ χτυπάμε. Είχαμε τη διαφωνία για τη νοοτροπία και κάποτε θα γινόταν από την στιγμή που το πράγμα έχει να κάνει με την αντίληψη των κάποιων πραγμάτων. Δεν είναι κακό όμως αυτό» συνέχισε.

Αναφερόμενος στη δουλειά του στις Ακαδημίας τόνισε: «Είχαμε ένα τιμ 25 ατόμων το οποίο έγινε 30. Εγώ δεν έκαναν τίποτα μόνος! Πρέπει να καταλάβουμε ότι έφυγε ο Ζηκος, αλλά θα έρθει κάποιος άλλος. Οι ακαδημίες δουλεύουν και μάλιστα είναι και σε πολύ καλό επίπεδο. Πλέον είμαστε νούμερο ένα στις επιλογές των γονέων για να φέρουν τα παιδιά τους».

Σχόλια