«Μπήκε» και στη Θεσσαλονίκη ο Ατρόμητος

Στη Θεσσαλονίκη είναι το νέο μέλος του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου, που επίσης είναι ένας Ατρόμητος: Ο Ατρόμητος Πλαγιαρίου, όπως ανακοίνωσε η Περιστεριώτικη ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μπήκαμε και στην συμπρωτεύουσα!  Το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου καλωσορίζει κι επίσημα το νέο μέλος του που επίσης είναι ένας Ατρόμητος: Ο Ατρόμητος Πλαγιαρίου.

Την επίσημη έναρξη της συνεργασίας έκανε χθες στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης ο υπεύθυνος του δικτύου σχολών Τόλης Αποστόλου και αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ακαδημία είναι η πρώτη που επιλέγεται ως μέλος της ομάδας μας από την πρωτεύουσα της Βορείου Ελλάδας.

«Ως διοίκηση του Ατρομήτου Πλαγιαρίου ανακοινώνουμε με ενθουσιασμό την ένταξή μας στη μεγάλη οικογένεια των Ακαδημιών του Ατρόμητου, που εκτείνεται με ήρεμη δύναμη σε όλη την επικράτεια» επεσήμανε ο πρόεδρος του συλλόγου, Στέλιος Γκόρης και συνέχισε: «Τα παιδιά που θα ενταχτούν στην Ακαδημία του Ατρόμητου Πλαγιαρίου θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν ένα κομμάτι της ιστορίας του Ατρόμητου Αθηνών, και να χαρούν το ποδόσφαιρο ως παιχνίδι. Παράλληλα, ως διοίκηση αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα την κοινωνική μας αποστολή: Να προάγουμε πρωτίστως χρήσιμους για την κοινωνία πολίτες και έπειτα ποδοσφαιριστές. Στόχος μας είναι τα παιδιά να μάθουν σωστά το ποδόσφαιρο σύμφωνα με το ειδικό για κάθε ηλικία προπονητικό πρόγραμμα, θα αναπτυχθούν ορθά και θα αποκτήσουν την αυτοπεποίθηση του νικητή. Το τεχνικό επιτελείο, με υπεύθυνο τον προπονητή Μιχάλη Σαλέπη αποτελεί εγγύηση ότι οι προαναφερθέντες στόχοι θα υλοποιηθούν και σύντομα θα λάμψουν νέα ποδοσφαιρικά διαμάντια».

Σχόλια