Το «Atromitos Spa» ακόμη πιο σύγχρονο και πιο λειτουργικό!

Mε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας εξοπλίστηκε το υπέροχο «Αtromitos Spa» που κοσμεί το αθλητικό κέντρο της ομάδας του Περιστερίου, έπειτα από την εγκατάσταση δύο μηχανημάτων που το καθιστούν πλέον από τα πρωτοπόρα στον ελληνικό χώρο!

Πρόκειται για ένα ποδήλατο και ένα διάδρομο νερού που αποτελούν τον καλύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο γυμναστικής στον κόσμο.

Τα δύο μηχανήματα είναι κατασκευασμένα από τη Hydrorider, την καλύτερη εταιρεία κατασκευής Aqua gyms παγκοσμίως και μελετημένα ώστε να εκμεταλλεύονται πλήρως τις φυσικές ιδιότητες του νερού, άνωση, υδροστατική πίεση, αντίσταση και θερμοκρασία, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σε αντίθεση με το απλά όργανα γυμναστικής, το ποδήλατο και ο διάδρομος νερού προσφέρουν στους επαγγελματίες αθλητές, τη μοναδική δυνατότητα για ενδυνάμωση, αποκατάσταση ή προπόνηση πολύ υψηλών προπονητικών απαιτήσεων, χωρίς καμία επιβάρυνση σε μύες, συνδέσμους, οστά και αρθρώσεις!

Το υδρο-γυμναστήριο είναι λοιπόν πραγματικότητα στο «Atromitos Spa» αποτελώντας ένα πάρα πολύ χρήσιμο εργαλείο, στη διάθεση του προπονητικού team!

Αποκλειστικός διανομέας της Hydrorider σε Ελλάδα και Κύπρο είναι η «Aquaway»( δείτε εδώ την ηλεκτρονική της σελίδα www.aquaway.gr).

 

Σχόλια