Πανπεριστεριώτικο σεμινάριο προπονητών από τον Ατρόμητο, για τις Αναπτυξιακές Ηλικίες!

Από τη θεωρία (ανοικτές συζητήσεις με τις ομάδες του Περιστερίου) στην πράξη (σεμινάριο για όλους τους προπονητές των περιστεριώτικων συλλόγων) περνάει αύριο η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Με στόχο την επιμόρφωση των προπονητών από τον Καθηγητή Ποδοσφαίρου Βαγγέλη Μπεκρή αύριο στις 4 το απόγευμα πολλοί προπονητές θα συγκεντρωθούν στο Θέατρο «Πολιτών» για να αποκτήσουν ακόμη περισσότερα εφόδια για τη δουλειά τους.

Το δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει τα εξής:

«Σεμινάριο με θέμα «Μεθοδική και Αποτελεσματική Προπόνηση Ποδοσφαίρου στις Αναπτυξιακές Ηλικίες» πραγματοποιεί αύριο η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Θα το παρακολουθήσουν οι προπονητές των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ και του ΑΠΣ Ατρόμητος ενώ έχουν προσκληθεί οι  προπονητές όλων των συλλόγων του Περιστερίου σε συνέχεια των ανοικτών συζητήσεων που έγιναν τις προηγούμενες μέρες και που έχουν ως στόχο μια νέα γέφυρα επικοινωνίας και συνεργασίας.

Θα παραστεί και ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Κορακάκης ο οποίος θα ανταλλάξει απόψεις με τους προπονητές με άξονα την ενιαία φιλοσοφία των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 4 το απόγευμα στο θέατρο «Πολιτών». Θα διδάξει ο Καθηγητής Ποδοσφαίρου στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών και Υπεύθυνος Εκπαίδευσης του Δικτύου Σχολών Βαγγέλης Μπεκρής (φωτό από το περσινό σεμινάριο στο αθλητικό μας κέντρο)».

 

Σχόλια