ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Καμβάς εμπειρίας και ταλέντου το τεχνικό επιτελείο τη νέα σεζόν

Ένας καμβάς  εμπειρίας και νέου αίματος άρα ταλέντου είναι το προπονητικό επιτελείο που θα στελεχώσει από τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2015 – 16 τις υποδομές του ΑΠΣ (Ερασιτέχνη) Ατρόμητου.

Έχοντας ολοκληρώσει μια χρονιά με πολλές επιτυχίες σε όλα σχεδόν τα τμήματα που κατέταξαν τον Ατρόμητο «στους πρώτους μεταξύ των πρώτων» η καινούργια περίοδος προμηνύεται ακόμη καλύτερη και πιο παραγωγική.

Καταρτισμένοι προπονητές, ιδανικοί για μικρές ηλικίες που συνδυάζουν και το ρόλο του παιδαγωγού συνθέτουν το παζλ του team των προπονητών που θα έχει ως επικεφαλής τον Σάκη Σάσσαλο. Ο παλαίμαχος άσος του Ατρόμητου θα έχει μέσα από τα καθήκοντα του Τεχνικού Διευθυντή την εποπτεία όλων των τμημάτων και θα χαράσσει σε συνεργασία με όλους τους προπονητές τη φιλοσοφία και στρατηγική.

Από εκεί και πέρα το επιτελείο των προπονητών του ΑΠΣ Ατρόμητου θα αποτελούν οι εξής:

Σωτήρης Ρίζος

Βασίλης Καλτσής

Δημήτρης Χιώτης

Γιάννης Σταυρινός

Γιώργος Πατατανές

Τάσος Γκέρος

Γιάννης Πολίτης

Τάσος Μπαμπανιώτης

Γιάννης Σκαρπέλης

Τάκης Γιαταγανάκης

Κώστας Βαμβακούσης

Δημήτρης Μαυρίκος

Τόλης Λαύκας.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα κατανεμηθούν οι θέσεις ανά ηλικιακή ομάδα κατόπιν συνεργασίας του Γενικού Αρχηγού και «ψυχή» της ακαδημίαςΘανάση Κασπίρη με τον Σάκη Σάσσαλο και με τη σύμφωνη γνώμη του προέδρου του ΑΠΣ Ατρόμητος Αντώνη Πατατανέ.

Τμήμα Ειδήσεων football-academies.gr
Πηγή:peristerisports.gr

Σχόλια