ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Για ένα ακόμη πιο όμορφο «αύριο»!

Οι Κινέζοι λένε ότι μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Εμείς λέμε ότι μια φωτογραφία μπορεί να γίνει πηγή συναισθημάτων, αλλά και «κιβωτός» νέων ιδεών!

Η φωτογραφία που συνέθεσαν οι μικροί παίκτες από την Ακαδημία του Ατρόμητου στο παιχνίδι της ομάδας Κ17 με τον ΠΑΟΚ για το final-4 του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας αποτέλεσε την αφετηρία, για την σύσκεψη που είχε σήμερα ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος με τον Τεχνικό Διευθυντή Υποδομών της ΠΑΕ Τόλη Αποστόλου και τον Επικεφαλής της Ακαδημίας του ΑΠΣ Ατρόμητος Αθανάσιο Κασπίρη.

Στην συνάντηση αυτή έγινε ανταλλαγή ιδεών στο πλαίσιο της ήδη εξαιρετικής συνεργασίας που διέπει τα δύο μέρη με κοινό στόχο η φωτογραφία αυτή να γίνει σημείο αναφοράς στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας της περιόδου 2016-17.

Αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, την ώρα διεξαγωγής του αγώνα της επαγγελματικής ομάδας να διακόπτονται για τρεις ώρες οι αγωνιστικές υποχρεώσεις όλων των Τμημάτων της Ακαδημίας, για να μπορούν όλα τα παιδιά μαζί με τους γονείς να προσέρχονται στο γήπεδο.

Στόχος των ανθρώπων του Ατρόμητου είναι να δούνε ξανά και ξανά στο γήπεδο Περιστερίου τα μικρά αστεράκια να τους γαλουχήσουν στην ιδέα, στην ιστορία  και στα «πιστεύω» που πρεσβεύει ο Ατρόμητος!

Σχόλια