ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Η ΑΕ Πολυκάστρου νέο μέλος στο Δίκτυο Σχολών!

Νέο μέλος του Δικτύου Σχολών του Ατρόμητου, είναι η ΑΕ Πολυκάστρου, μιας και η συμφωνία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο, με την επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Υπεύθυνος του Δικτύου, Τόλης Αποστόλου, στην πόλη του Κιλκίς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

Η ΑΕ Πολυκάστρου (ιδρύθηκε το 1951) είναι το νέο μέλος του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου που συνεχίζει να μεγαλώνει και να κάνει πράξη το σύνθημα μας «Αγκαλιάζουμε την Ελλάδα».

Η συμφωνία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο με επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Υπεύθυνος του Δικτύου Τόλης Αποστόλου στην πόλη του Κιλκίς.

Ο πρόεδρος της μακεδονικής ομάδας Γιώργος Αβραμίδης μιλώντας στο atromitosfc.gr τόνισε τα εξής: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για την ΑΕ Πολυκάστρου η συνεργασία με την ΠΑΕ Ατρόμητος.

Μέσω της συνεργασίας αυτής ευελπιστούμε στη βελτίωση και στην καλύτερη οργάνωση της Ακαδημίας μας. Με την τεχνογνωσία και την εμπειρία της ΠΑΕ Ατρόμητος, ενός συλλόγου που προωθεί και δίνει ευκαιρίες σε νέους ποδοσφαιριστές, δίνουμε ένα κίνητρο αλλά και τη δυνατότητα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας να δουλέψουν σωστά και μεθοδευμένα για τη βελτίωση τους. Παράλληλα η άμεση συνεργασία δίνει στον σύλλογο μας μια δυναμική και προοπτική για μεγαλύτερους στόχους».

Σχόλια