Ατλέτικο, Βαγιαδολίδ και Τσέλσι, για τον 17χρονο Γιάννη Κωνσταντέλια

Πριν από λίγες ημέρες ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του 17χρονου Γιάννη Κωνσταντέλια, το οποίο έγινε θέμα στα Ισπανικά Μέσα, μιας και ήδη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού.

Ο Κωνσταντέλιας, έχει εντυπωσιάσει τις ομάδες που τον παρακολουθούν, ενώ σε περίπτωση που βρεθεί στην πρώτη ομάδα η χρηματιστηριακή του αξία θα εκτοξευθεί, φτάνοντας σε…άλλα επίπεδα!

Σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του στο RADIO PRIMO ο εκπρόσωπος του, Διονύσης Γιαννόπουλος αποκάλυψε ότι ήδη ο ΠΑΟΚ έχει απορρίψει προτάσεις για την παραχώρηση του, ακόμη και μετά την προσέγγιση που υπήρξε από την Μπαρτσελόνα μετά τις δοκιμές του “μικρού” στην ξακουστή “Μάσια”.

“Το Νοέμβριο του 2017 είχε πάει στην Μπαρτσελόνα. Τον είχαν δει σε τουρνουά στα οποία πήρε μέρος με τον ΠΑΟΚ, στα οποία ο Κωνσταντέλιας διέπρεπε. Οι επαφές είχαν γίνει, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε λόγω της προσέγγισης του ΠΑΟΚ στην οικογένεια του παίκτη. Θα πρέπει να σημειώσω πως η οικογένειά του από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι δεν βιάζεται, δεν πιέζει καταστάσεις” είπε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή και συμπλήρωσε:

“Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε μια συγκεκριμένη πρόταση και ο ΠΑΟΚ διαφώνησε. Η Τσέλσι εμφανίστηκε τον Σεπτέμβριο. Η Βαγιαδολίδ ήταν η τελευταία πρόταση ωστόσο ο ΠΑΟΚ είχε πάρει ήδη απόφαση να τον κρατήσει και να τον αξιοποιήσει”.

Σχόλια