Ταξίδι εμπειριών στην Αρσεναλ για 10χρονο Ελληνόπουλο!

Ο 10χρονος Δημήτρης Ζερβός του Α.Σ.Ε. Δούκα, έπεισε την Αρσεναλ με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες και θα ταξιδέψει στο Λονδίνο, όπου θα ζήσει μερικές μοναδικές στιγμές στην αγγλική ομάδα.

Στα πλαίσια της συνεργασίας των Arsenal Soccer Schools Greece με τον Όμιλο Ν.Δασκαλαντωνάκη – Grecotel o μικρός αθλητής του Δούκα, πήρε την πρώτη θέση σε ειδικό πρόγραμμα προπόνησης, που παρακολούθησε ο επικεφαλής των ακαδημιών της Αρσεναλ, Κίρον Λιούις και θα ταξιδέψει δωρεάν στο Λονδίνο, όπου θα θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μερικές μοναδικές στιγμές με τους «κανονιέρηδες» και να γνωρίσει τους παίκτες της Arsenal απο κοντά.

Το δελτίο Τύπου του Δούκα αναφέρει:

To “κανόνι” του Α.Σ.Ε.Δ.

Μια σπουδαία διάκριση απέσπασε ο νεαρός αθλητής του Α.Σ.Ε. Δούκα, Δημήτρης Ζερβός, καθώς πήρε υποτροφία από την Arsenal προκειμένου να ταξιδέψει στο Λονδίνο και να ζήσει μια μοναδική εμπειρία.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, (γεν. 2006) πήρε μέρος στο “Arsenal Summer Camp”, το οποίο διοργάνωσε στο ξενοδοχείο “Olympia Riviera Resort” στη Κυλλήνη, η θρυλική Αγγλική ομάδα και ανάμεσα σε δεκάδες συμμετέχοντες κατάφερε να πάρει τη πρώτη θέση, εντυπωσιάζοντας με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες τον προπονητή της Arsenal Kieron Lewis και επικεφαλής όλων των ακαδημιών του συλλόγου, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα για να ανακαλύψει νέα ταλέντα.

Έτσι, ο Δημήτρης Ζερβός θα ταξιδέψει στο Λονδίνο, θα γνωρίσει από κοντά τους παίκτες των “κανονιέρηδων”, θα προπονηθεί στις ακαδημίες της ομάδα και μπορεί σε λίγα χρόνια να είναι το νέο… “hot” όνομα στη Premier League!

Σχόλια