Στη Σχολή της Αρσεναλ στο Μαρκόπουλο ο Λάκης Παπαϊωάννου – «Play the Arsenal Way» [VIDEO]

Στη Σχολή της Αρσεναλ στο Μαρκόπουλο βρέθηκε την Πέμπτη (26/11) ο Λάκης Παπαϊωάννου και δίδαξε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές να παίζουν ποδόσφαιρο με τον τρόπο της Arsenal, «Play the Arsenal Way».

«Το να μαθαίνει και να παίζει κάποιο παιδί ποδόσφαιρο με τον τρόπο της Arsenal σημαίνει ότι μαθαίνει το ωραιότερο άθλημα στον κόσμο, μέσα από ένα ολοκληρωμένο και σύγχρονο προπονητικό πρόγραμμα. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα, αναπτύσσονται οι τεχνικές ικανότητες, η δημιουργικότητα και η φυσική κατάσταση, παράλληλα με τη διασκέδαση και την πειθαρχία» είπε στο Football-Academies.gr ο παλαίμαχος άσος και επίσημος scouter των «Κανονιέρηδων» στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και συνέχισε…

«Στις επισκέψεις μου στις σχολές της Άρσεναλ, εντοπίζω νεαρά ταλέντα, ελέγχω κάποια πράγματα, βοηθώ, στηρίζω. Mε αυτό που χάρηκα πολύ εδώ στο Μαρκόπουλο, είναι ότι πέρα από το μαθησιακό κομμάτι που είναι σε άριστο επίπεδο και έχει προσληφθεί και Άγγλος προπονητής που βοηθά σημαντικά σ’ αυτό, είναι ότι όλοι οι προπονητές και το διοικητικό προσωπικό, είναι άνθρωποι, που οι γονείς εμπιστεύονται απόλυτα τα παιδιά τους.

Δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο που μας απασχολεί, είναι ο σεβασμός στον αντίπαλο, η ομαδικότητα, η κοινωνικότητα. Δεν είναι αυτοσκοπός το να κερδίσουμε, αλλά σκοπός μας είναι η ατομική βελτίωση του κάθε παιδιού ξεχωριστά. Το πρόγραμμα των Σχολών της Άρσεναλ έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει τα βασικά τεχνικά στοιχεία, να αναδεικνύει το ταλέντο κάθε παίκτη, να τον διασκεδάσει, ενώ παράλληλα τον μαθαίνει να παίζει ποδόσφαιρο με τον τρόπο της Άρσεναλ, «Play the Arsenal Way!!!» κατέληξε ο Λάκης Παπαϊωάννου.

Κατά την επίσκεψή του στη Σχολή στο Μαρκόπουλο ο Λάκης Παπαϊωάννου προπόνησε όλα τα τμήματα και διαπίστωσε ιδίοις όμασι, ότι γίνεται σωστή δουλειά και υπάρχουν αρκετά ταλεντάκια στη Σχολή. Παράλληλα, είχε συνάντηση με όλο το τεχνικό και διοικητικό επιτελείο, με το οποίο συζήτησε τα τρέχοντα θέματα της Σχολής.

VIDEO

Δείτε στιγμές από την επίσκεψη του Λάκη Παπαϊωάννου στη Σχολή της Άρσεναλ στο Μαρκόπουλο κάνοντας κλικ εδώ

Γιάννης Βαλμάς, για το Football-Academies.gr

Σχόλια