Αρης: Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, ο 18χρονος Ζήσης Σάλιαρης

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιό διετούς διάρκειας, υπέγραψε  του με τον Άρη, ο Ζήσης Σάλιαρης  πραγματοποιώντας έτσι το όνειρό του, να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Ο 18χρονος προέρχεται από τις υποδομές του συλλόγου και είναι γέννημα-θρέμμα της ομάδας, καθώς από την ηλικία των επτά ετών ως σήμερα βρίσκεται στον Αρη, περνώντας απ’ όλες τις μικρές ομάδες, φτάνοντας στην επαγγελματική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπέγραψε ο Ζήσης Σαλιάρης. Το συμβόλαιο του 18χρονου μέσου (γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 2003 στη Θεσσαλονίκη) είναι διετούς διάρκειας. Ο Ζήσης Σαλιάρης είναι γέννημα-θρέμμα της ομάδας μας. Ξεκίνησε στις Ακαδημίες του ΑΡΗ σε ηλικία 7 ετών και ανέβηκε όλα τα ηλικιακά τμήματα φτάνοντας μέχρι την ομάδα K19, στην οποία αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν», ανέφερε η ΠΑΕ Άρης στην ανακοίνωσή της.

Πολύ ιδιαίτερη στιγμή ήταν για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, όπως σημείωσε στις πρώτες δηλώσεις του. «Στον ΑΡΗ έκανα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα. Είμαι από μικρό παιδί στην ομάδα και τώρα, που έφτασε η στιγμή να υπογράψω το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο, ένα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΑΡΗ για την εμπιστοσύνη τους. Θα δουλέψω σκληρά για να τους δικαιώσω. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Σχόλια