Άρεσε στην Ουντινέζε, ο 16χρονος Σάββας Τζουανάκης

Όπως σας είχε ενημερώσει το Football Academies από τις 9 Απριλίου, ο 16χρονος Σάββας Τζουανάκης από τη Ρόδο, είχε μεταβεί στην Ιταλία για ένα 5νθήμερο δοκιμαστικών προπονήσεων στην Ουντινέζε!

Όπως ενημέρωσε το γραφείο που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή, ο 16χρονος, ο οποίος αγωνίζεται στο Διγενή Κοσκινού της Ρόδου, αντεπεξήλθε πλήρως, στα δοκιμαστικά, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις στους Ιταλούς και ζητήθηκε από τους εκπροσώπους του, ο αθλητής να βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Ουντινέζε, τους προσεχείς μήνες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της FOOTBALL TALENT & MANAGEMENT AGENCY:

«Η FOOTBALL TALENT & MANAGEMENT AGENCY, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο αθλητής της, ΤΖΟΥΑΝΑΚΗΣ ΣΑΒΒΑΣ (Α.Σ.ΔΙΓΕΝΗΣ ΚΟΣΚΙΝΟΥ), ο οποίος κλήθηκε από την UDINESE CALCIO SpA (Serie A), υπεβλήθη σε ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ, με ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, αποτέλεσμα εξειδικευμένης προπόνησης με τον MILOSAVLJEVIC GORAN επί Εννέα Μήνες και συντονισμένης συνεργασίας πολλών ανθρώπων (ΠΛΟΥΜΠΗΣ ΜΑΡΙΟΣ, ΠΑΣΠΑΛΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, SASA JONOVIC, ΨΥΛΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ, ΓΟΝΕΙΣ του αθλητή).

Στη συνέχεια, ο αθλητής (ημ.γεν.29-10-2001), συμμετείχε σε φιλικά παιχνίδια αξιολόγησης με την UDINESE U19, στα οποία αντεπεξήλθε ΠΛΗΡΩΣ, αφήνοντας ΑΡΙΣΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.

Μας γνωστοποιήθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ το ενδιαφέρον της UDINESE CALCIO SpA, και μας ζητήθηκε, ο αθλητής να βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της, τους προσεχείς μήνες».

Σε δηλώσεις του ο αθλητής ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΟΥΑΝΑΚΗΣ τόνισε:

”Είμαι ενθουσιασμένος από την όλη διαδικασία και τις εμπειρίες που αποκόμισα. Παράλληλα είμαι πολύ ικανοποιημένος που μπόρεσα να ανταπεξέλθω σε συνθήκες και διαδικασίες υψηλού επιπέδου – όπως ενημέρωσαν τους εκπροσώπους μου αλλά και εμένα προσωπικά – οι υπεύθυνοι της UDINESE.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους μου, κ.κ. MILOSAVLJEVIC GORAN και ΠΛΟΥΜΠΗ ΜΑΡΙΟ. Ευχαριστώ επίσης τον κ. ΠΑΣΠΑΛΙΔΗ ΣΠΥΡΟ για την άριστη εφαρμογή του προγράμματος P.M.A., τον προπονητή μου κ. JONOVIC SASA, την ομάδα μου, Α.Σ. ΔΙΓΕΝΗΣ και τον Πρόεδρο της, κ. ΨΥΛΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ καθώς και τους γονείς μου, για τη βοήθεια και στήριξη τους”.

PLOUMPIS MARIOS – Football Talent & Management Agency.

Σχόλια