Αποστoλόπουλος: «Είναι κάτι σαν όνειρο για μένα, να βρίσκομαι στα αποδυτήρια με αυτούς τους παίκτες και να κάνω προπόνηση» [VIDEO]

Ο 18χρονος Απόστολος Αποστολόπουλος είναι ένα ακόμα πρότζετκ που έχει βάλει μπρος ο Ολυμπιακός, με τον ίδιο να δηλώνει πως είναι κάτι σαν όνειρο αυτό που ζει.

Ο Ολυμπιακός έδωσε την Κυριακή φιλικό με την Κρασνοντάρ. Και ο Αποστολόπουλος ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν. Είχε το κατάλληλο ποδοσφαιρικό θράσος. Αλλά δείχνει πως έχει και το πακέτο για να κάνει μια μεγάλη καριέρα.

Στην παρούσα φάση πραγματοποιεί την πρώτη του προετοιμασία με την ανδρική ομάδα. Ο Πέδρο Μαρτίνς του έδωσε την δυνατότητα να πάρει μια πρώτη γεύση.

Κι εκείνος θέλει να τον βγάλει ασπροπρόσωπο. Στις δηλώσεις που έκανε ο 18χρονος αριστερός μπακ στην κάμερα του Olympiacos TV ήταν αποκαλυπτικός.

«Από την πρώτη στιγμή το ζω αυτό! Είναι κάτι σαν όνειρο για μένα, να βρίσκομαι στα αποδυτήρια με αυτούς τους παίκτες και να κάνω προπόνηση. Μαθαίνω πάρα πολλά πράγματα και έχω να μάθω πολλά ακόμα», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια υπογράμμισε:  «Τα παιδιά με καθοδηγούν, μου λένε τι να κάνω και μου λένε να μην έχω άγχος. Στόχος μου είναι να μάθω πράγματα και να κερδίσω όσο περισσότερα μπορώ και γιατί όχι, να μείνω και στο ρόστερ για τη νέα σεζόν. Είναι όνειρο για μένα».

Σχόλια