ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Υπεύθυνος Ανάπτυξης Ακαδημιών, αναλαμβάνει ο Γιώργος Τσέλιος!

Ο Απόλλωνας Σμύρνης ανακοίνωσε τις προσλήψεις για το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, με τον Γιώργο Τσέλιο (φωτο), να αναλαμβάνει Υπεύθυνος Ανάπτυξης Ακαδημιών.

Ο  Γιώργος Τσέλιος είχε θητεύσει ως διευθυντής της ΠΑΕ Πανιώνιος το διάστημα 2006-2008, δηλαδή κατά τη διάρκεια της «χρυσής» εποχής Τσακίρη στα ιδιοκτησιακά των «κυανέρυθρων». Ο Τσέλιος, γνωρίζεται εδώ και αρκετά χρόνια με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη κι έτσι προέκυψε ο ερχομός του στη Ριζούπολη.

Ο εν λόγω μάνατζερ (παλιότερα είχε επί παραδείγματι ως πρωτοκλασάτο όνομα του γραφείου του τον Φετφατζίδη), διατηρεί στενή φιλική σχέση με τον ισχυρό άνδρα των «κυανόλευκων». Μάλιστα, ο Μονεμβασιώτης εμπιστεύεται ιδιαίτερα τον Τσέλιο για τις ποδοσφαιρικές γνώσεις του…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την πρόσληψη του Παύλου Μυροφορίδη στη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας και του Δημήτρη Σπανού στη θέση του προπονητή.

Βοηθός προπονητή παραμένει ο Λευτέρης Βελέντζας, γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Σωτήρης Βίνο ενώ Υπεύθυνος Ανάπτυξης Ακαδημιών αναλαμβάνει ο Γιώργος Τσέλιος.

Σχόλια