Συνεχίζει την παραγωγή ταλέντων ο Α.Ο. Γιάννινα – Στον ΠΑΟΚ ο Μακρής

Συνέχεια στην ανάδειξη κι προώθηση ταλέντων βαδίζει η ακαδημία του Α.Ο. Γιάννινα μετά την ολοκλήρωση  της μεταγραφής  του Δημοσθένη Μάκρη στον ΠΑΟΚ.

Μετά τους Γαϊτανίδη, Βρακά, Παναγιώτου, προστέθηκε άλλος ένας παίχτης στην οικογένεια του  ΠΑΟΚ  αυτή την φορά τερματοφύλακας.

Ένας παίχτης που από πολύ μικρός που έχει ωριμότητα στο παιχνίδι με μια λέξη χαρισματικός  (τερματο-παίχτης) άριστος στην τεχνική  και στο διάβασμα του παιχνιδιού από πίσω.

Τον είδαν και τον διέκριναν στον Παναθηναϊκό οι προπονητές Κυριαζής, Παπαδάκης, Λάππας τις χρονιές 2013-14 στην Παιανία. Εξαιρετικές εντυπώσεις σε camp της Liverpool και της Everton το 2015.

Τελικά η μεταγραφή έγινε από την ομάδα που ενδιαφέρθηκε  πιο πολύ για τον παίχτη και με στενή παρακολούθηση την χρόνια 2015-16 κατέληξε στον ΠΑΟΚ στα μέσα Αυγούστου.

Μετά την εξέλιξη  αυτή ο υπεύθυνος  του Α.Ο. Γιάννινα  κ. Βασίλης Κίτσης δήλωσε στο Football-Academies.gr:

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του ΠΑΟΚ ,τον κ. Πουρλιοτόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξε σε ένα παιδί που είναι υπό ανάπτυξη μιας και αυτός έπαιζε στην ίδια θέση. Ευχαριστούμε  την οικογένεια του παίχτη  που ήταν πάντα δίπλα μας και του ευχόμαστε  να παίξει γρήγορα  στην πρώτη  ομάδα.

Εκ μέρους  της οικογένειας το παιδί πάει σε ένα πιο οικείο περιβάλλον και σε ένα κλαμπ που παρέχει τα πάντα αρχής γενομένης από τη διαπαιδαγώγηση του το σχολείο,την διαμονή, διατροφή και την πλούσια παροχή εκπαίδευσης και εκμάθησης στο ποδοσφαιρικό κομμάτι όσο και στην καθημερινότητα του.

Σχόλια