Αντικείμενο ιατρικής μελέτης η δύναμη του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

antikimeno-iatrikis-meletis-dynami-tou-zlatan-ibrahimovic

Αφωνοι οι γιατροί στις ΗΠΑ ζήτησαν από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, να επιστρέψει όταν ολοκληρώσει την καριέρα του, ώστε να μελετήσουν περαιτέρω την εκπληκτική σωματική κατάστασή του.

Στα 35 του το σώμα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι κάτι παραπάνω από υποδειγματικό. Ο Σουηδός σούπερ σταρ δεν είχε ποτέ στην καριέρα του σοβαρό τραυματισμό και τώρα που βρίσκεται στις ΗΠΑ για να φτιάξει το γόνατό του, έχει τρελάνει τους γιατρούς στο «University of Pittsburgh School of Medicine».

Οι γιατροί του ζήτησαν κατά την αποκατάστασή του, αλλά κυρίως μετά το τέλος της καριέρας του, να τους επιτρέψει να τον υποβάλουν σε ορισμένα τεστ, ώστε να μελετήσουν το φαινόμενο που τους έχει κάνει τρομερή εντύπωση.

Η είδηση κυκλοφόρησε από τον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος μιλώντας στην εφημερίδα της Σουηδίας «Expressen», εξήγησε αναλυτικά:

«Πρόκειται για το κορυφαίο κέντρο αποκατάστασης γονάτων και συνδέσμων και οι γιατροί έχουν τρελαθεί με τη δύναμη και το σώμα του Ζλάταν. Εχουν μείνει άφωνοι με την καθαρότητα του γονάτου του και του ζήτησαν όταν ολοκληρώσει την καριέρα του, να επιστρέψει για μελέτες πάνω στο κορμί και το πόδι του»

antikimeno-iatrikis-meletis-dynami-tou-zlatan-ibrahimovic

antikimeno-iatrikis-meletis-dynami-tou-zlatan-ibrahimovic

Σχόλια