ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ, ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ

Όλα τα δοκιμαστικά αναβάλλονται προσωρινά, λόγω κορονοϊού. Όσοι δήλωσαν ή δηλώσουν τώρα συμμετοχή, θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα για τις νέες ημερομηνίες δοκιμαστικών.

Άμεση Δήλωση ενδιαφέροντος – Περιορισμένες θέσεις

Η Αγγλική εταιρεία Sports Management-Agency, MGC SPORTS, που εδρεύει στο Λονδίνο, διοργανώνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη Δοκιμαστικές Προπονήσεις Αξιολόγησης, για ποδοσφαιριστές, ώστε να επιλεγούν οι καλύτεροι, οι οποίοι θα μεταβούν σε Μαδρίτη και Λισσαβόνα, για αξιολόγησή τους από Ισπανικές και Πορτογαλικές ομάδες αντίστοιχα.

ΙΣΠΑΝΙΑ

Στη Μαδρίτη οι  ποδοσφαιριστές θα αξιολογηθούν από ομάδες Α Κατηγορίας (La Liga), Β Κατηγορίας (Segunda División) και Γ κατηγορίας (Segunda División B).

Στην πρωτεύουσα της Ισπανίας τη Μαδρίτη είναι συσσωρευμένες πολλές ομάδες των παραπάνω κατηγοριών με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Ατλέτικο Μαδρίτης να είναι αυτές που έχουν τη μεγαλύτερη φήμη και τους περισσότερους φιλάθλους, τόσο στη Μαδρίτη, όσο και στην υπόλοιπη Ισπανία. Πέραν των δύο μεγάλων ομάδων της Μαδρίτης, οι ομάδες που θα αξιολογήσουν τα ελληνόπουλα είναι η Χετάφε (Getafe C.F., S.A.D.) La Liga, η Λεγανές (CD Leganés) La Liga, η Αλκορκόν (A.D. Alcorcon) Segunda División ενώ αναμένονται να επιβεβαιώσουν και να αποστείλουν σκάουτερ ομάδες της Segunda División και Segunda División B.

Πέραν των ομάδων αυτών, το παρόν θα δώσουν και προπονητές από Ισπανικό Κολλέγιο, για αξιολόγηση ποδοσφαιριστών 15-19 ετών και τυχόν έκδοση υποτροφίας.

Το ταξίδι στη Μαδρίτη είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί για ένα 4ήμερο το καλοκαίρι, 19-22 Ιουνίου 2020.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Το ταξίδι στην Πορτογαλία είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί για ένα 4ήμερο το φθινόπωρο, με επικρατέστερες ημερομηνίες 15-18 Νοεμβρίου 2020 (εορτή 17ης Νοέμβρη).

Οι ομάδες που θα αξιολογήσουν τα ελληνόπουλα, θα είναι από Α Κατηγορία ( Liga NOS – Primeira Liga) και Β Κατηγορία (LigaPro – Segunda Liga) της Πορτογαλίας.

Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν από την MGC SPORTS, το επόμενο διάστημα.

Διαδικασία

Για να συμμετέχει κάποιος ποδοσφαιριστής στο ταξίδι, θα πρέπει να αξιολογηθεί από τη MGC SPORTS, ώστε να καλύπτει τα ποδοσφαιρικά κριτήρια, που έχουν τεθεί για τη συμμετοχή.

Για τα δοκιμαστικά αυτά που θα γίνουν στην Ελλάδα ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να συμπληρώσει τη δήλωση ενδιαφέροντος που βρίσκεται στο τέλος του παρόντος άρθρου.

Κατόπιν θα κληθεί από τη MGC SPORTS να συμμετέχει στα δοκιμαστικά που θα διεξαχθούν σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και εάν επιτύχει σε αυτά, τότε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τη Μαδρίτη ή Λισσαβόνα, για να αξιολογηθεί από Ισπανικές ή Πορτογαλικές ομάδες.

Δικαίωμα συμμετοχής – Ηλικίες ποδοσφαιριστών

Δικαίωμα συμμετοχής για ένταξη στην αποστολή που θα δημιουργηθεί για Ισπανία και Πορτογαλία, έχουν οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι γεννημένοι όπως παρακάτω:

Α’ Γκρουπ (18-25 ετών): Για διεκδίκηση υπογραφής ενός επαγγελματικού συμβολαίου σε αντρική Ισπανική ή Πορτογαλική ομάδα: 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002.

Β’ Γκρουπ (14-17 ετών): Για διεκδίκηση της ένταξής τους σε Ισπανική ή Πορτογαλική Ακαδημία και υπογραφή ενός εκπαιδευτικού ή επαγγελματικού συμβολαίου: 2003, 2004, 2005, 2006

Γ’ Γκρουπ (10-13 ετών): Για διεκδίκηση παρακολούθησής τους από Ακαδημία Ισπανικής ή Πορτογαλική ομάδας: 2007, 2008, 2009, 2010.

Πέραν των ποδοσφαιριστών, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να ενταχθούν στο γκρουπ, τόσο οι γονείς, όσο και συγγενείς και φίλοι των αθλητών, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος θέλει να ζήσει την εμπειρία ως θεατής.

Ημερομηνίες – Ώρες – Γήπεδα  Δοκιμαστικών προπονήσεων

Κάθε ποδοσφαιριστής θα πρέπει να συμμετάσχει τουλάχιστον σε μια προπόνηση αξιολόγησης, σε κάποιο από τα παρακάτω γήπεδα:

ΑΘΗΝΑ

Οι δοκιμαστικές προπονήσεις θα διεξαχθούν στο ΕΛΑΙΩΝΑΣ FOOTBALL CLUB, που βρίσκεται στην Οδό Στρατ. Μακρυγιάννη 45 στο Ρέντη. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το χάρτη

Δευτέρα 9/3/2020 ώρα 19:00 – 21:00 – ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ
Τρίτη 10/3/2020 ώρα 20:00 – 22:00 – ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ
Τετάρτη 11/3/2020 ώρα 20:00 – 22:00 – ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ
Δευτέρα 23/3/2020 ώρα 19:00 – 21:00 – ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ
Τρίτη 24/3/2020 ώρα 20:00 – 22:00 – ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Οι δοκιμαστικές προπονήσεις θα διεξαχθούν στο KANONIERIDES SOCCER CENTER – ΜΟΥΝΤΑΣ, που βρίσκεται στην Οδό Στρατάρχου Παπάγου 21, Εύοσμος. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το χάρτη

Δευτέρα 16/3/2020 ώρα 17:00 – 19:00 – ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ
Τρίτη 17/3/2020 ώρα 17:00 – 19:00 – ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ

Δηλώστε συμμετοχή υποβάλλοντας τη φόρμα συμμετοχής στο τέλος του άρθρου και θα ενημερωθείτε με προσωπικό μήνυμα για τις νέες ημερομηνίες δοκιμαστικών

Αξιολόγηση παικτών που διαμένουν εκτός Αθήνας – Θεσσαλονίκης

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να παραστούν στα δοκιμαστικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έχουν τη δυνατότητα να αξιολογηθούν αποστέλλοντας στη MGC SPORTS highlights (κομμένες φάσεις) 3-5 λεπτών από αγώνες τους, τα οποία να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο email: trialseurope@mgcsports.com

Κόστος Συμμετοχής

Οι δοκιμαστικές προπονήσεις αξιολόγησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, είναι ΔΩΡΕΑΝ

Για την Ισπανία ή Πορτογαλία το κόστος συμμετοχής, το πρόγραμμα και όλες οι λεπτομέρειες του ταξιδιών, θα ανακοινωθούν από την εταιρεία, το αμέσως προσεχές διάστημα. Το πρόγραμμα συνοπτικά σε Ισπανία και Πορτογαλία, θα περιέχει προπονήσεις αξιολόγησης από Ισπανούς – Πορτογάλους προπονητές, φιλικούς αγώνες, διαμονή σε ξενοδοχείο, πλήρη διατροφή, επίσκεψη γηπέδων (Ρεάλ Μαδρίτης, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας κλπ), μετακινήσεις, ξεναγήσεις κλπ

Πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες στo τηλέφωνo:
694 29 39 260 (Πάνος Γαγλίας – Επίσημος εκπρόσωπος της MGC SPORTS στην Ελλάδα).

MGC Sports Limited
Email: trialseurope@mgcsports.com
Website: mgcsports.co.uk

Συμπλήρωση φόρμας ενδιαφέροντος

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή για τα δοκιμαστικά, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα εγγραφής.

Πατήστε τη λέξη ΥΠΟΒΟΛΗ στο τέλος της φόρμας.

Μετά την υποβολή της δήλωσης ενδιαφέροντος, η MGC SPORTS σε εύλογο χρόνο, θα επικοινωνήσει με τους ποδοσφαιριστές και τους οικείους τους, για να καθοριστούν οι επόμενες ενέργειες.

Δηλώστε συμμετοχή υποβάλλοντας τη φόρμα συμμετοχής παρακάτω και θα ενημερωθείτε με προσωπικό μήνυμα για τις νέες ημερομηνίες δοκιμαστικών

Σχόλια