Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Γιώργου Γιαννούτσου, από την ΑΕΚ στην Επισκοπή

Η Επισκοπή ανακοίνωσε την Πέμπτη (8/10) την απόκτηση του 22χρονου αριστερού οπισθοφύλακα, αλλά και αριστερού στόπερ, Γιώργου Γιαννούτσου, από την ΑΕΚ, ως δανεικό για ένα χρόνο.

Η ΑΕΚ παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού τον 22χρονο αμυντικό Γιώργο Γιαννούτσο, στην Επισκοπή, που θα αγωνίζεται στη Football League.

Ο Γιαννούτσος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ένωση το καλοκαίρι του 2016. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2019/20) δόθηκε δανεικός στην Αλκή Ορόκλινης, στην Κύπρο, όπου κατέγραψε 18 συμμετοχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Επισκοπής:

“Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Γιαννούτσου με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Ο Γιώργος Γιαννούτσος είναι γεννημένος στις 16 Ιουλίου 1998 και έχει ύψος 1.85μ.. Αγωνίζεται με άνεση στη θέση του αριστερού μπακ-χαφ αλλά και ως αριστερός στόπερ.

Η πρώτη του επαφή με ομάδα ποδοσφαίρου ήταν στην Εύβοια στην ακαδημία Planet football. Μετέπειτα πήγε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και αργότερα σ’ αυτές της ΑΕΚ όπου εκεί ανδρώθηκε και αγωνίστηκε τόσο στις ομάδες under όσο και στην ΠΑΕ σε επίπεδο κατηγορίας Super League.

Τη σεζόν 2019-20 πήρε μεταγραφή και πάλι με τη μορφή δανεισμού στην Αλκή Οροκλίνης (Β’ Εθνική Κύπρου) έχοντας μια γεμάτη σεζόν ωστόσο επέστρεψε και πάλι στην ΑΕΚ για να καταλήξει φέτος στην Επισκοπή μας”.

Σχόλια