Ανακοίνωσε τον 19χρονο Μακουτά ο Άρης

Στην απόκτηση του 19χρονου Γάλλου μέσου, Γκάιους Μακουτά, ο οποίος δοκιμαζόταν τις τελευταίες ημέρες από τον Νίκο Αναστόπουλο, προχώρησε την Τρίτη (31/1) η ΠΑΕ Άρης.

Η επόμενη προσθήκη για τον Άρη είναι ο Γκάιους Μακουτά. Ο 19χρονος Γάλλος μέσος δοκιμαζόταν τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, έπεισε για την αξία του, με αποτέλεσμα να κινηθούν οι διαδικασίες της απόκτησής του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:


“Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση Γκάιους Μακουτά (Gaius Abraham Jered Makouta, όπως είναι το πλήρες όνομά του). Ο 19χρονος Γάλλος μέσος, που συμμετείχε το τελευταίο χρονικό διάστημα στις προπονήσεις της ομάδας μας, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γκάιους Μακουτά, που γεννήθηκε στις 25/07/1997, ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Χάβρης. Στη συνέχεια μεταπήδησε στην ομάδα Νέων της Κρετέιγ, ενώ μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας με την φανέλα της Λόνγκφορντ Τάουν”.

“Μεγάλο βήμα μου ο Άρης”

Ο Γκάιους Μακουτά, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ομάδα μας, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: “Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΑΡΗ, που είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Κάτι που το έχω διαπιστώσει όλες αυτές τις μέρες που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη και προπονούμαι με την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΑΡΗ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τους δικαιώσω”.

Σχόλια