Ο Αλέξανδρος Κιλκίς στο δίκτυο Ακαδημιών του ΠΑΟΚ

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ, ως επίσημο μέλος των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ, εφαρμόζει και υλοποιεί τον  Ετήσιο Προγραμματισμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αξιοποιώντας όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται την τεχνογνωσία που αυτή της παρέχει.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Μιχάλης Αναστασιάδης έχει έρθει σε συνεννόηση με τους ανθρώπους της ΠΑΕ και  έχει  ήδη προγραμματιστεί επίσκεψη του κ. Κυριάκου Αλεξανδρίδη, ως  υπευθύνου της Football Prints του Δικτύου Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Σε λίγες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η ημερομηνία συνάντησης στα γραφεία της Τούμπας όλων Τεχνικών Υπευθύνων των συνεργαζόμενων Ακαδημιών με τους υπευθύνους των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ.

Στη σχετική ανακοίνωσή του, ο Αλέξανδρος Κιλκίς αναφέρει:

«Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαθέτει ένα από τα πληρέστερα Δίκτυα Ακαδημιών όχι μόνο στην χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια το επίπεδο ποιότητας των Τμημάτων Υποδομής έχει ανέβει πολύ και αυτό το δείχνουν πλέον και μετρήσιμοι δείκτες που έχουν θεσπιστεί από αρμόδια όργανα της UEFA.»

Σχόλια