Τμήματα κοριτσιών δημιουργεί η ΑΡΣΕΝΑΛ στο AFC στο Χαλάνδρι – Ανοικτές δωρεάν προπονήσεις 16-18 Ιουνίου [VIDEOS]

Play the Arsenal Way και στις γυναίκες!

Η Arsenal Soccer School AFC Χαλανδρι, δημιουργεί ΤΜΗΜΑΤΑ  ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ και για το σκοπό αυτό πραγματοποιεί ανοικτές δωρεάν προπονήσεις, το τριήμερο,  από Πέμπτη 16 Ιουνίου έως και Σάββατο 18 Ιουνίου, ώστε οι νεαρές ποδοσφαιρίστριες, να ζήσουν το ποδόσφαιρο, με τον τρόπο που μόνο η Άρσεναλ ξέρει!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΝΝΗΜΕΝΑ 2000-2008

Πέμπτη 16 Ιουνίου, Παρασκευή 17 Ιουνίου 18:30-20:00 και Σάββατο 18 Ιουνίου 09:30-11:30.

Ποιος είπε πως η Άρσεναλ φημίζεται μόνο για την ανδρική της ομάδα ποδοσφαίρου; Η Άρσεναλ αποτελεί την κυρίαρχη ομάδα στο αγγλικό γυναικείο ποδόσφαιρο, μετρώντας τα περισσότερα πρωταθλήματα από κάθε άλλη ομάδα (κλικ ΕΔΩ), κατέχοντας πολλούς Ευρωπαϊκούς τίτλους με σπουδαιότερο αυτόν Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης το 2007.

Οι Arsenal  Soccer  Schools συμπληρώνουν φέτος 10 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης παρουσίας στη χώρα μας. Η χρονιά αυτή αποτελεί και την οργανωμένη μας προσπάθεια, για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στις Σχολές Ποδοσφαίρου του δικτύου.

Το ATHLETIC FOOTBALL CENTER (AFC ), είναι το μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο στην καρδιά της Αθήνας, λειτουργεί σε μια έκταση 20.000 μέτρων. Ιδρύθηκε το 2002 και είναι ένας χώρος ψυχαγωγίας και άθλησης για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου με ολοκαίνουργιο χλοοτάπητα στο γήπεδο 11χ11. Στους χώρους του αθλητικού κέντρου λειτουργεί με επιτυχία τα τελευταία χρόνια σχολή ποδοσφαίρου Άρσεναλ.

Προσπάθεια του AFC, θα είναι η οργάνωση και η ανάπτυξη τμημάτων κοριτσιών στην σχολή ποδοσφαίρου με τον τρόπο που μόνο η Άρσεναλ ξέρει !!!

Συντονίστρια σε αυτή την προσπάθεια θα είναι η Allan Ciara, υπεύθυνη ανάπτυξης του γυναικείου τμήματος της Arsenal F.C. και εξέχον μέλος της οικογένειας της Arsenal, στην οποία εργάζεται από το 2014. Η Allan παράλληλα είναι εκπαιδευτής προπονητών στην Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Σε προσκαλούμε στις ανοιχτές προπονήσεις ποδοσφαίρου για κορίτσια γεννημένα από το 2000 μέχρι και το 2008, που θα γίνουν  Πέμπτη 16 Ιουνίου, Παρασκευή 17 Ιουνίου 18:30-20:00 και Σάββατο 18 Ιουνίου 09:30-11:30, με στόχο τη δημιουργία τμημάτων κοριτσιών.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Σε περιμένουμε!

{youtube}TVNsje97-Lw{/youtube}

https://www.youtube.com/watch?v=TVNsje97-Lw

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είχε δηλώσει η Allan Ciara στην κάμερα του Football-Academies.gr στην προηγούμενη επίσκεψή της στην Ελλάδα

{youtube}DIbAflG1P_8{/youtube}

https://www.youtube.com/watch?v=DIbAflG1P_8


Σχόλια