Επένδυση στην ΑΕΚ με έναν 19χρονο …Φαραώ

ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΦΕΖ

Η φιλοσοφία που διέπει την ΑΕΚ αφορά μία ομάδα που θα έχει παρόν και μέλλον. Που θα είναι άμεσα ανταγωνιστική, αλλά και που θα δημιουργεί βάσεις για μια ομάδα που θα κυριαρχεί στο μέλλον.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Ενωση βρίσκεται στο κυνήγι ενός παίκτη που αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα της νέας γενιάς, του 19χρονου Αιγύπτιου Καρίμ Χαφέζ. Οπως αποκάλυψε δημοσίευμα της αιγυπτιακής ιστοσελίδας kingfut.com, ο «Φαραώ» βρίσκεται στο στόχαστρο της Ενωσης. Ο Χαφέζ έχει όλα τα στοιχεία για να εξελιχθεί στον… Μαζουάκου της ΑΕΚ, καθώς θεωρείται εξαιρετικό ταλέντο και έχει δώσει ήδη διαπιστευτήρια, με 22 ματς και τρία γκολ με τη Λιρς στην πρώτη κατηγορία του Βελγίου.

Το ιδιαίτερο για τον Χαφέζ είναι πως ανήκει επί της ουσίας στην εταιρεία Wadi Degla, ο πρόεδρος της οποίας, Μάγκεντ Σαμί, είναι και ιδιοκτήτης και της Λιρς. Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι κολοσσός στην Αίγυπτο και επεκτείνεται στο ποδόσφαιρο, έχοντας συνεργασία μέχρι και με την Αρσεναλ.

Ο Χαφέζ θεωρείται το πιο ακριβό ταλέντο και δεν είναι τυχαίο πως, παρά το νεαρό της ηλικίας του, κλήθηκε ήδη στην Εθνική Ανδρών από τον γνωστό μας Εκτορ Ραούλ Κούπερ, σε φιλικό με αντίπαλο το Μαλάουι. Η ΑΕΚ κρατά ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του παίκτη και είναι εξαιρετικά πιθανό τις προσεχείς ημέρες να υπάρξει και άμεση προσέγγιση, για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Ο Χαφέζ είναι επένδυση, αλλά δεν κλείνει το θέμα του αριστερού μπακ. Στην ΑΕΚ εκτιμούν πως τόσο ο Αιγύπτιος όσο και ο Σοϊλέδης μπορούν να προσφέρουν λύσεις και ως εξτρέμ και έτσι συνεχίζεται η αναζήτηση για έμπειρο και ποιοτικό αριστερό μπακ. Με σειρά προτεραιότητας, η Ενωση έχει ανοιχτές τις υποθέσεις Ντίντακ, Ντίαζ, Πουντίλ, Τάιβο και περιμένει τις εξελίξεις, προσδοκώντας παράλληλα και σε κάτι ακόμα καλύτερο, όπως συμβαίνει και με το θέμα του μεσοεπιθετικού.

Ο Μπουονανότε είναι μεγάλος στόχος, αλλά ακόμα είναι μια μπερδεμένη υπόθεση. Οι λύσεις που προσβλέπουν από την Ισπανία δεν έχουν προκύψει ακόμα, ενώ το θέμα του Ντανίλο είναι ανοιχτό και θεωρητικά στη διακριτική ευχέρεια της ΑΕΚ για να αποφασίσει αν θα προχωρήσει την κίνηση για τον 25χρονο Βραζιλιάνο με το βελγικό διαβατήριο.

Σχόλια