«Οργώνει» την Ελλάδα για ταλέντα η ΑΕΚ

14 παιδιά από την Ιεράπετρα θα λάβουν μέρος στα δοκιμαστικά τεστ της Ένωσης

Σε επιλογή 14 αθλητών από τις ακαδημίες του Il Campo προχώρησαν οι υπεύθυνοι των ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά την επίσκεψή τους στην Ιεράπετρα.

Σε ανακοίνωση της η Ακαδημία του ΑΟ Αναγέννηση αναφέρει:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τα ονόματα των αθλητών της Ακαδημίας μας που θα λάβουν μέρος στα δοκιμαστικά τεστ που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, στις 29 και 30 Δεκεμβρίου του 2015 μετά από απόφαση που έλαβαν οι υπεύθυνοι του δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ:

1999: Ρουσάι (τερματοφύλακας), Δημήτρης Λαμπράκης

2000: Πατεράκης, Γιακουμάκης, Χατζαντωνάκης

2001: Ντιακονέσου, Πλανάι (τερματοφύλακας)

2003: Τρόκα, Στογιάννης

2004: Κονδυλάκης, Κουτούζος, Παπαδάκης, Γρηγοράκης, Ντίσα

Από τους υπεύθυνους του δικτύου, αποφασίστηκε ότι από την επαρχία, θα παρευρεθούν μονάχα αθλητές που έχουν γεννηθεί έως το 2004 και όχι σε μικρότερη ηλικία, παρόλο που διακρίθηκαν από την Ακαδημίας μας αρκετοί αθλητές από το 2005 και μικρότεροι.

Επίσης είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι όλοι οι αθλητές μας θα παρακολουθούνται στενά στο μέλλον και ήδη οργανώνεται η επόμενη έλευση των υπευθύνων του δικτύου στην Ιεράπετρα. Σε πρώτη φάση επιλέχτηκαν οι παραπάνω αθλητές. Ειδικά στο ποδόσφαιρο τα δεδομένα αλλάζουν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και όλοι οι αθλητές μας είναι υποχρεωμένοι να «δουλεύουν» καθημερινά «σκληρά» στις προπονήσεις και να έχουν «τυφλή» υπακοή στους προπονητές και να ακολουθούν τις οδηγίες τους.

Τέλος, είναι πολύ σημαντικό και σπουδαίο για την πόλη μας, την Ακαδημία μας και τους αθλητές μας, που τους δίδεται η ευκαιρία να παρευρεθούν στις εγκαταστάσεις ενός τόσο μεγάλου ποδοσφαιρικού συλλόγου και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους με άλλους αθλητές από ολόκληρη την Ελλάδα που επιλέχθηκαν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Εδώ και δύο χρόνια, λόγω της συνεργασίας μας με την ΑΕΚ, τους δίδεται η ευκαιρία, να δουν και να καταλάβουν πόσο «δύσκολος» και «μεγάλος» είναι ο δρόμος του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, για όσους τον επιλέξουν και για όσους επιλεχθούν από τους υπεύθυνους.

Είναι ένα όμορφο όνειρο, αλλά συνάμα δύσκολο και απαιτεί θυσίες τεράστιες από όλους μας!

Ας ζήσουν και ας χαρούν αυτή την υπέροχη εμπειρία και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία, σε εκείνους που επιλέχθηκαν, αλλά και σε εκείνους που θα επιλεχθούν στο μέλλον, καταλήγει η ανακοίνωση.»

Σχόλια