Τρεις νεαρούς παίκτες, δοκιμάζει η ΑΕΚ (δύο του 2002 και ένας του 2001)

Χθες και σήμερα στα Σπάτα οι Γαϊτάνης, Κώτσιος και Παπιομυτόγλου από την Ακαδημία της ΕΑΠ

Τρία μικρά Ρεθυμνιωτάκια βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην Αθήνα και αξιολογούνται στο Προπονητικό Κέντρο της ΑΕΚ από τους κορυφαίους γνώστες του ποδοσφαίρου.

Χθες και σήμερα έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας της Ε.Α.Π., Σταύρος Γαϊτάνης (γεννημένος το 2002), Αθανάσιος Κώτσιος (γεννημένος το 2002) και Παναγιώτης Παπιομύτογλου (γεννημένος το 2001), συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους Λευτέρη Κορνάρο.

Οι τρεις νεαροί Ρεθυμνιώτες ποδοσφαιριστές επιλέχθηκαν από την διαδικασία των δοκιμαστικών που έλαβαν χώρα στο γήπεδο Ατσιποπούλου 17-18 Δεκεμβρίου.

Τότε στο γήπεδο της Ε.Α.Π. είχε βρεθεί σχετικό κλιμάκιο της ΑΕΚ, αποτελούμενο από τους Χαράλαμπο Ζελενίτσα, Χρήστο Σίσκο και Τόνι Σαβέβσκι, τσεκάροντας το ταλέντο περισσοτέρων των 200 παιδιών από Ακαδημίες όλης της Κρήτης. Αυτό το επιτελείο, ξεχώρισε τους τρεις ποδοσφαιριστές, δίνοντας τους, την ευκαιρία να δοκιμασθούν και να αξιολογηθούν περαιτέρω από την ΑΕΚ στην Αθήνα.

Για τον λόγο αυτό, χθες και σήμερα οι Γαϊτάνης, Κώτσιος και Παπιομύτογλου μετρούν τις δυνάμεις τους στην αξιολόγηση ποδοσφαιριστών που λαμβάνει χώρα στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Όπως είναι γνωστό η ΕΑΠ έχει συνεργασία με την ΑΕΚ σε επίπεδο ακαδημιών για 3η συνεχόμενη χρονιά και η κλήση αυτή των αθλητών να δοκιμαστούν στα Σπάτα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξη για το επίπεδο της ομάδας. Αυτό αποδεικνύει την σοβαρή δουλειά που γίνεται από τους προπονητές και την διοίκηση τα τελευταία χρόνια στο Ατσιπόπουλο.

ΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΗΣ Ε.Α.Π. ΓΙΑ ΤΗΝ 2η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Εντωμεταξύ με νέα ανακοίνωση της η διοίκηση της Ε.Α.Π., ευχαριστεί όλους αυτούς που συνέβαλλαν για να στεφθεί από επιτυχία η διοργάνωση της 2ης Χριστουγεννιάτικης Εβδομάδας, που διοργάνωσε για 2η φορά φέτος, η Ένωση Ατσιποπούλου Πρινέ – συνεργαζόμενη Ακαδημία με την ΑΕΚ Development Network. Από τις 17 μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου το γήπεδο Ατσιποπούλου έσφυζε από ζωή, με τους διοικούντες την Ε.Α.Π. να διοργανώνουν παράλληλα και άλλες δράσεις, για τα μικρά παιδιά και τους γονείς τους, γιορτάζοντας και προσφέροντας κοινωνικό έργο. Στην 2η Χριστουγεννιάτικη εβδομάδα, πέρα από τα τρία διαφορετικά ηλικιακά τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώθηκαν, έγινε συλλογή τροφίμων, τα οποία παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Ρεθύμνου, αλλά και Bazzar βιβλίου, με τα έσοδα να διατίθενται στο νεοσύστατο σχολείο Ατσιποπούλου. Επίσης έλαβε χώρα Κρητική συναυλία, αλλά και προβολή παιδικού κινηματογράφου.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της Ε.Α.Π. για την 2η Χριστουγεννιάτικη εβδομάδα:

«Με την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων της 2ης Χριστουγεννιάτικης Εβδομάδας η Ακαδημία της Α.Ε. Ατσιποπούλου – Πρινέ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχή διεξαγωγή των δράσεων μας. Αρχικά ευχαριστούμε την διεύθυνση του Δικτύου της ΑΕΚ Development Network για την συνολική και ουσιαστική υποστήριξη του όλου προγράμματος. Επίσης ευχαριστούμε τα σωματεία που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας στα διάφορα τουρνουά που οργανωθήκαν. Ο ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου, ο ΟΦ Αρμένων, ο ΑΟ Ρεθυμνιακός, το Ρέθυμνο Π.Σ., ο Άρης Ρεθύμνου και η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Ρεθύμνου μας τίμησαν με την παρουσία τους συμμετέχοντας με συνέπεια και ευγένεια. Ευχαριστούμε την Μαρίλυ Αγγελιδάκη και το βιβλιοπωλείο «Bookspot» για την χορήγηση των βιβλίων για το Bazzar βιβλίου καθώς και όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην συλλογή τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας. Επιπρόσθετα, το μουσικό συγκρότημα των Κορδατζάκη-Συνολάκη, το χορευτικό συγκρότημα Πυρρίχια Δρώμενα και το Πολύφωνο του κ. Βερδινάκη για την αφιλοκερδή παρουσία τους στην συναυλία που διοργανώθηκε. Επίσης τον Fly fm και τον Περικλή Ροδουσάκη για την μουσική στην γιορτή της ακαδημίας μας, το Rethymnosports.gr όντας χορηγός επικοινωνίας αλλά και τη διεύθυνση του Γυμνασίου και Λυκείου Ατσιποπούλου για την παραχώρηση των πολυχώρων. Κλείνοντας, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς και στα παιδιά τις ακαδημίας μας που μας εμπιστεύεστε και μας δίνετε δύναμη για να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά!
Καλά Χριστούγεννα! Χρόνια πολλά! Καλές γιορτές σε όλους!
Εκ της
ΕΑΠ/ΑΕΚ FC Development Network».

Πηγή: goodnet.gr

Σχόλια