ΑΕΚ: Οι δραστηριότητες του Δικτύου στην Κρήτη – Νέα συνεργασία ο Α.Σ. Καρυστίας

Η Διεύθυνση του Δικτύου ακαδημιών της ΑΕΚ είχε την περασμένη εβδομάδα ένα έντονο τετραήμερο  δραστηριοτήτων στις συνεργαζόμενες ακαδημίες του Δικτύου της στην Κρήτη. Νέα συνεργασία ο Α.Σ. Καρυστίας.

Παρακάτω παρουσιάζονται αναλυτικά οι δραστηριότητες κάθε ημέρας:

Πέμπτη 10.12.2015
Προπονήσεις των τμημάτων της ακαδημίας στην Ιεράπετρα με προπονητική καθοδήγηση σε πρακτικό επίπεδο από τα στελέχη της Διεύθυνσης (κ. Ζελενίτσα και κ. Σίσκο) καθώς και συνάντηση με τους προπονητές για την ποιοτικότερη εφαρμογή του εκπαιδευτικού προγράμματος στη διάρκεια της χρονιάς.

Παρασκευή 11.12.2015
Παρουσία του κ. Ζελενίτσα στη συνεργαζόμενη ομάδα Αθλόπολις Ηρακλείου για παρακολούθηση προπονήσεων και καθοδήγηση των προπονητών και των παιδιών σε πρακτικό επίπεδο.

Παρουσία του κ. Σίσκου στη συνεργαζόμενη ομάδα Ατσιπόπουλο – Πρινέ στο Ρέθυμνο για παρακολούθηση προπονήσεων και καθοδήγηση των προπονητών και των παιδιών σε πρακτικό επίπεδο. Επίσης, μετά την ολοκλήρωση των προπονήσεων ακολούθησε συνάντηση για ενημέρωση των προπονητών σχετικά με τις προπονήσεις που διεξήχθησαν και κατευθύνσεις για την καλύτερη εφαρμογή του προπονητικού προγράμματος.

Σάββατο 11.12.2015
Παρακολούθηση αγώνων της ακαδημίας του Ατσιποπούλου στο Ρέθυμνο από τα στελέχη της Διεύθυνσης, παρακολούθηση αγώνων ανάμεσα στις συνεργαζόμενες ακαδημίες Ατσιποπούλου και Αναγέννησης Ιεράπετρας,  και ενημέρωση των προπονητών των ακαδημιών μετά την ολοκλήρωση των αγώνων. Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του προγράμματος του Δικτύου από τα στελέχη της Διεύθυνσης και με τη διάλεξη του ορθοπαιδικού κ. Γαιτάνη σχετικά με θέματα τραυματισμών στο παιδικό ποδόσφαιρο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία των επίσημων φορέων της περιοχής. Πιο συγκεκριμένα, την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας Δήμου Ρεθύμνου κ. Γεωργαλής Γιώργος και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Δήμου Ρεθύμνου κ. Λελεδάκης Δημήτρης, ο Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Ατσιποπούλου κ. Παπαλεξάκης Αλέξανδρος.

Κυριακή 13.12.2015
Η περιοδεία της Διεύθυνσης ολοκληρώθηκε με την παρακολούθηση αγώνων των τμημάτων της συνεργαζόμενης ομάδας Αθλόπολις Ηρακλείου στο Ηράκλειο. Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων ακολούθησε  συνάντηση με τους προπονητές και τα στελέχη της ακαδημίας για οργανωτικά και εκπαιδευτικά θέματα.

Νέα συνεργασία για το Δίκτυο

Η Διεύθυνση της AEK FC DEVELOPMENT NETWORK ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον σύλλογο Α.Σ. Καρυστίας.

Τα στοιχεία της νέας συνεργασίας: 

ΟΝΟΜΑ ΟΜΑΔΑΣ: Α.Σ. ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ 
ΕΔΡΑ: ΚΑΡΥΣΤΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 22240-26360
KINHTO: 6936935000
EMAIL: gmasouras@otenet.gr

Σχόλια