Επιτυχημένο το 2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο, του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο (3-4 Οκτωβρίου 2015) το 2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ (ΑΕΚ FC Development Network) στα Σπάτα.

Το σεμινάριο ξεκίνησε το Σάββατο με την σύνδεση του προγράμματος του Δικτύου με την αγωνιστική Ακαδημία της ΑΕΚ από τον Τεχνικό Διευθυντή Ακαδημιών της AEK κ. Μιχάλη Μητροτάσιο. Στη συνέχεια ο Διευθυντής Ανάπτυξης του Δικτύου κ. Μπάμπης Ζελενίτσας και ο Συντονιστής Εκπαίδευσης και Οργάνωσης του Δικτύου κ. Χρήστος Σίσκος παρουσίασαν το Εκπαιδευτικό πρόγραμμα και την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσουν οι συνεργαζόμενες ακαδημίες στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Στη διάρκεια του σεμιναρίου οι εκπρόσωποι των συνεργαζομένων σχολών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα αγωνιστικά τμήματα της ακαδημίας της ΑΕΚ σε πρακτικό επίπεδο, τα οποία καθοδηγήθηκαν από τους αρμόδιους προπονητές τους (Στέλιος Ορφανίδης Κ – 10, Κ – 12, Διονύσης Κατραμάδος Κ – 13). Επίσης, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση εκπαιδευτικού προγράμματος για τερματοφύλακες και πρακτική επίδειξη στο γήπεδο από τον κ. Χρυσόστομο Μιχαηλίδη (προπονητής τερματοφυλάκων της Ακαδημίας ΑΕΚ).

Μετά από κάθε πρακτική επίδειξη των αγωνιστικών τμημάτων από τους προπονητές της ακαδημίας της ΑΕΚ, ακολούθησε συζήτηση – ανατροφοδότηση με τη Διεύθυνση του δικτύου και τους προπονητές της ακαδημίας της ΑΕΚ. Οι προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων βιντεοσκοπήθηκαν για να δοθούν στις συνεργαζόμενες ακαδημίες μαζί με το υπόλοιπο εκπαιδευτικό υλικό. Το παρόν στο σεμινάριο έδωσαν οι κ. Νίκος Γεωργέας (Συντονιστής Ακαδημιών), Ηλίας Ατματσίδης (προπονητής τερματοφυλάκων Ακαδημίας ΑΕΚ) και Μάρκος Δήμος (προπονητής Κ17).

Το σεμινάριο έκλεισε την Κυριακή το μεσημέρι με την παρακολούθηση του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Σχόλια