ΑΕΚ: 1ο Σεμινάριο Δικτύου Ακαδημιών 2021-22 «Διονύσης Κυριακόπουλος»

Το 1ο Σεμινάριο του Δικτύου Ακαδημιών για τη σεζόν 2021-22 επιστρέφει στα Σπάτα το ερχόμενο σαββατοκύριακο και θα φέρει τιμητικά την επωνυμία «Διονύσης Κυριακόπουλος».

Eίναι αφιερωμένο στη μνήμη του πρόωρα χαμένου Τεχνικού Διευθυντή του Ερμή Άνω Λιοσίων Διονύση Κυριακόπουλου, ενός από τους πιο παλιούς και δραστήριους συλλόγους του Δικτύου που σε πολύ μεγάλο βαθμό όφειλε την ανάπτυξή του στον εκλιπόντα.

Ο αδόκητος χαμός του αγαπητού σε όλους Σάκη σε τροχαίο δυστύχημα στις 27 Ιουλίου ήταν ένα τεράστιο πλήγμα για τους οικείους του, αλλά και μια μεγάλη απώλεια ενός συνεργάτη και φίλου για την «οικογένεια» του Δικτύου που θα τιμήσει τη μνήμη του με δράσεις κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Μετά τα τρία σεμινάρια της σεζόν 2020-21 που διοργανώθηκαν διαδικτυακά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η Διεύθυνση Δικτύου θα υποδεχθεί και πάλι τους συνεργάτες από όλη την Ελλάδα στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας της ΑΕΚ το διήμερο 11-12 Σεπτεμβρίου 2021. Αυτό που αναγνωρίστηκε και εκτιμήθηκε από τους 20 συνεργαζομένους συλλόγους, είναι πως σε περιόδους αδράνειας οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν πολλές δράσεις χωρίς να υπήρχε κάποια σχετική δέσμευση εκ μέρους της Διεύθυνσης.

Μερικές από αυτές τις δράσεις ήταν ο κεντρικός σχεδιασμός για την επανεκκίνηση των προπονήσεων, η δημιουργία τουρνουά/προπονητικών camp, επισκέψεις εκτός προγράμματος στις εγκαταστάσεις των συνεργαζόμενων Ακαδημιών και καταγραφή ικανοτήτων. Και όλα αυτά συνέβησαν παράλληλα με την καθημερινή επικοινωνία για όλα τα ζητήματα.

Την επιμέλεια του εκπαιδευτικού προγράμματος του σεμιναρίου, το οποίο διαμορφώθηκε μετά από συνεργασία της Διεύθυνσης Δικτύου με τους συνεργαζόμενους συλλόγους, θα έχει ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Δικτύου Ηλίας Κυριακίδης που θα ανοίξει το σεμινάριο το πρωί του Σαββάτου. Για την ίδια μέρα έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Κ15 της ΑΕΚ και του Ερμή Ανω Λιοσίων και εισήγηση από τον προπονητή της Κ15 της ΑΕΚ Ιβάν Νεντέλκοβιτς. Για την Κυριακή είναι προγραμματισμένες εισηγήσεις του Ηλία Κυριακίδη, του προπονητή της Κ12 Στέλιου Ορφανίδη και των προπονητών τερματοφυλάκων της Ακαδημίας, Γιώργου Κιούπη και Αντώνη Λυκούρη.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα (κλικ εδώ) του διημέρου.

Σχόλια